Код: 6460945 Гарнітура Sennheiser GSP 302

  • Артикул: 1000242
  • Частотний діапазон: 15 - 26000 Гц
  • Опір: 19 Ом

Гарантія: 2 роки

Ігрова гарнітура для ПК, Мac, PS4 і мультиплатформенних ігор.
Sennheiser GSP 302 призначена для геймерів, які планують підвищити рівень якості улюблених ігор. Ультракомфортні накладки амбушур з пінним наповнювачем, що самоадаптується, забезпечують кращу у цьому класі гарнітур акустичну звукоізоляцію, а мовної якості мікрофон із системою шумозаглушення гранично мінімізує зовнішні фонові шуми. З GSP 301 у гемплей ви занурюєтеся повністю, і ніщо не завадить вам отримувати справжнє задоволення від гри.

Новий рівень ігрового фана.
У GSP 302 реалізований цілий комплекс найкращим чином зарекомендованих технологічних рішень Sennheiser, завдяки яким геймплей звучить гранично ясно і реалістично, а гра приносить надзвичайно яскраві і живі враження. Ми трохи посилили баси, щоб зробити ігровий процес трохи більш гострим і напруженим, так що з GSP 301 пограти ви зможете з цілковитою віддачею.

Новий дизайн - новий комфорт.
Ігрова гарнітура Sennheiser GSP 302 з навушниками закритого типу створено спеціально для тих геймерів, які звикли дуже уважно ставиться до питань організації гри, вміють отримувати і цінувати справжній ігровий фан і завжди готові підвищувати рівень його якості. Розкішні накладки амбушур розміру XL з пінним наповнювачем, що самоадаптується, дарують відчуття виняткового комфорту, надійно ізолюють від зовнішнього шумового фону і дозволяють цілком і повністю зосередиться на грі.

Досконала конструкція.
GSP 302 оснащується розділеним оголів'ям авіаційної конструкції, з яким гарнітура максимально зручно утримується на своєму місці, тому грати в неї можна протягом дуже тривалого часу, не відчуваючи жодного дискомфорту. Цьому сприяють також особливої ​​форми кульові шарніри, які ідеально пристосовуються до форми обличчя і забезпечує оптимальне прилягання навушників і розташування мікрофона гарнітури.

Суперякість зв'язку.
Усе - для гранично результативної командної роботи, усе - для перемоги! Мовної якості мікрофон із системою шумозаглушення ефективно видаляє фоновий шум і, завдяки скороченому тримачу, знижує перешкоди від дихання, підвищуючи тим самим виразність і чіткість мови в ігровому ефірі. А щоб на час вимкнути мікрофон, досить просто підняти тримач угору, не знімаючи гарнітури і не відволікаючись від гри.

Добротна збірка.
Міцність і надійність гарнітури обумовлені використанням тільки високоякісних матеріалів і попереднім ретельним її тестуванням. Щоб якість складання моделі не викликала у вас ніяких сумнівів, на GSP 301 ми надаємо 2-річну міжнародну гарантію.

Мультиплатформенна сумісність.
З фірмовим адаптером Sennheiser PCV 05, яким комплектується кожна GSP 301, цю гарнітуру ви можете з однаковим успіхом використовувати як з ПК, Mac або ігровою консоллю, так і зі смартфонами або планшетами. Тому найвищу якість звуку і зв'язку GSP 301 гарантує вам у будь-якій грі і на будь-який ігровий платформі.

Комплектація:

  • гарнітура GSP 302
  • аудіоадаптер PCV 05 
Загальні параметри
Тип підключення

Дротові

Тип конструкції

Повнорозмірні

Основний колір

Чорний

Призначення

Ігрові

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Особливості випромінювачів

Неодимові магніти

Чутливість

113 дБ

Опір

19 Ом

Частотний діапазон

15 - 26000 Гц

Кількість каналів

Багатоканальні

Підключення
Роз'єм

mini-jack (3.5 мм)

Форма роз'єму

Прямий

Покриття роз'єма

Позолочений

Довжина дроту

2.5 м

Тип кабеля

Асиметричний

Підключення кабеля

Одностороннє

Особливості кабеля

Круглий

Живлення
Тип елементів живлення

Немає

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Особливості конструкції

Регульоване наголов'я

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Штучна шкіра

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Немає

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

На навушниках

Кріплення мікрофону

Рухоме

Чутливість мікрофона

-41 Дб

Частотний діапазон мікрофона

10-24000 Гц

Направленість мікрофона

Всенаправлений

Комплектація
Змінні амбушюри

Немає

Чохол в комплекті

Немає

Додатково

Аудіоадаптер PCV 05

Додаткова інформація
Вага

290 г

Гарантія
Гарантія

2 роки