Код: 6708958 Гарнітура Sennheiser GSP 601

  • Артикул: 1000413
  • Частотний діапазон: 10 - 30000 Гц
  • Чутливість: 113 дБ
  • Опір: 19 Ом

Гарантія: 2 роки

Реальному геймеру потрібно реальний еквіпмент. Тому професійна ігрова гарнітура GSP 601 спочатку "заточена" приносити реальну користь в екстремально жорстких сутичках, коли рівень протистояння зашкалює, а якість роботи обладнання автоматично стає одним з ключових елементів вашої майбутньої ПЕРЕМОГИ! Завдяки ергономічній формі чашок навушників і регульованому оголів'ю GSP 601, у ній вам однаково комфортно в ході всієї гри. Складана шарнірна конструкція дозволяє вільно рухати головою та забезпечує ідеальну підгонку. Так що, у своїй GSP 601 ви відчуваєте гру у всій її повноті, прекрасно чуєте та завжди можете вчасно зреагувати на найнесподіваніші повороти геймплея.

Сучасна гарнітура для професійного геймінгу
Ігрова гарнітура з навушниками закритого типу Sennheiser GSP 601 розроблена спеціально для того, щоб безпосереднім чином сприяти зростанню вашої ігрової результативності. У ній ви чуєте лише чистий, природний і дуже виразний звук, в якому характерно теплий і глибокий бас оптимально поєднується з добре контрольованими середніми та ретельно опрацьованими високими частотами. Ми зробили все від нас залежне, щоб ваша GSP 601 звук відтворювала завжди точно та з максимальною деталізацією, і щоб у кожен момент гри у вас завжди була можливість продемонструвати свій геймерський талант у всій його красі.

Винятковий комфорт
Продумана ергономіка GSP 601 гарантує найвищий рівень комфорту, тому в цій гарнітурі вам буде зручно навіть у дуже суворих і затяжних ігрових марафонах. Накладки амбушюр навушників GSP 601 виконані з зносостійкого полімерного матеріалу з особливими властивостями: він, по-перше, приємно холодить шкіру, по-друге, по відчуттях більше схожий на натуральну замшу та точно так само не дає накладкам прилипати до голови, навіть коли стає дуже спекотно, а по-третє, завдяки окантовці із синтетичної шкіри добре ізолює слух від зовнішнього шумового фону.

Індивідуальна підгонка
Одна з головних переваг моделі GSP 601 - регульоване оголів'я із системою металевих шарнірів, яка дає можливість налаштовувати тиск гарнітури в точках контакту з головою залежно від індивідуальних вподобань користувача і/або залежно від ситуації. GSP 601 легко та просто підлаштовується під розміри та форму вашого обличчя, акуратно, але досить щільно охоплює вуха, завжди міцно та без зайвого тиску, утримуючись на своєму місці.

Зв'язок рівня PRO
За надійність і стабільність вашого контакту з тіммейтами у грі у GSP 601 відповідає професійної якості мікрофон з поліпшеною системою шумозаглушення. Він надзвичайно ефективно мінімізує будь фоновий шум, і ви можете бути впевненим, що навіть у дуже галасливій обстановці для кожного напарника по грі ваш голос буде звучати завжди голосно та виразно. А щоб вимкнути мікрофон або відімкнути його на час, просто підніміть тримач угору.

Німецька якість в усьому
Модель оснащується фірмовою акустичною системою Sennheiser, яка здатна відтворювати звук з найвищою точністю і винятковою реалістичністю. Тому у своїй GSP 601 ви відмінно чуєте кожен звук у грі та можете миттєво та без непотрібної напруги реагувати на найнесподіваніші зміни в ігровій обстановці.

Також відзначимо, що GSP 601, як і всі ігрові гарнітури марки Sennheiser, поставляється з 2-річною міжнародною гарантією від виробника - це на випадок, якщо у вас виникнуть будь-які питання вже в процесі експлуатації пристрою.

Сумісність з усіма популярними ігровими платформами
GSP 601 комплектується набором змінних кабелів, за допомогою яких гарнітура під'єднується як до ПК і Mac, так і до ігрових консолей (через стандартний 3.5-міліметровий аудіороз'єм). Однак нагадаємо, що для під'єднання GSP 601 до деяких моделей ігрових контролерів Xbox One, можливо, знадобиться додатковий стереоадаптер для навушників (продається окремо). 

Загальні параметри
Тип підключення

Дротові

Тип конструкції

Повнорозмірні

Основний колір

Чорний

Білий

Призначення

Ігрові

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

113 дБ

Опір

19 Ом

Частотний діапазон

10 - 30000 Гц

Підключення
Роз'єм

mini-jack (3.5 мм)

Довжина дроту

2.5 м

Живлення
Тип елементів живлення

Немає

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Особливості конструкції

Регульоване наголов'я

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Штучна шкіра

Функції і управління
Система активного шумопоглинання

Немає

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

На навушниках

Кріплення мікрофону

Рухоме

Чутливість мікрофона

47 дБ

Частотний діапазон мікрофона

10-18000 Гц

Направленість мікрофона

Всенаправлений

Комплектація
Змінні амбушюри

Немає

Додаткова інформація
Вага

395 г