Код: 6558872 Гарнітура SENNHEISER MOMENTUM M3 IETW2 White

  • Артикул: 508831
  • Тип: Повністю бездротові
  • Опір: 18 Ом
  • Част. діапазон: 5 Гц - 21 кГц

Гарантія: 2 роки

Стереозвук неперевершеної якості

Від класики до сучасних музичних композицій, будь-які жанри та рівні складності - фірмові 7-міліметрові динамічні випромінювачі Sennheiser аудіофільского типу відтворюють максимально якісний стереозвук з глибокими басами, природними середніми та чіткими і деталізованими високими частотами. А вбудований еквалайзер у мобільному додатку Smart Control значно спрощує процес тонкої настройки звуку, і з його допомогою ви завжди можете швидко та без зайвих зусиль оптимізувати якість звучання відповідно до своїх персональних вподобань.

Звук лише для вас, і ніщо не відволікає

Нові MOMENTUM True Wireless 2 всюди та завжди допоможуть сконцентруватися на найважливішому. Адже в будь-який момент часу з ними завжди можна від'єднатись від галасливого оточення і зануритися у звучання класного треку, цікавого епізоду або спокійно поговорити по телефону. Система активного шумозаглушення в поєднанні з ефективною пасивною шумоізоляцією, яку забезпечують вкладиші-амбушюри навушників, гарантують справжнє задоволення від прослуховування високоточного звучання MOMENTUM True Wireless 2 де завгодно, навіть у дуже галасливій обстановці. При цьому функція Transparent Hearing дозволяє добре чути все, що відбувається навколо та вільно спілкуватися з усіма, хто знаходиться поруч. І кожен раз знімати навушники для цього зовсім не обов'язково - функція активується буквально одним дотиком до сенсорної панелі навушника.

Комфорт на цілий день

До 28 годин у режимі безперервного відтворення аудіо MOMENTUM True Wireless 2 оснащені більш ємними акумуляторами та без підзарядки здатні працювати майже вдвічі довше, ніж попередня модель - цілих 7 годин автономно в режимі безперервного аудіосупроводу та до 28 годин з підзарядкою від батареї кейса. Тобто, цілий день і навіть не один.

Удосконалена ергономіка

Конструкція і ергономіка нових MOMENTUM True Wireless 2 оптимізовані так, щоб у цих навушниках вам було однаково комфортно протягом усього дня. Вони не лише відрізняються вишуканим дизайном і надзвичайно високою якістю виготовлення, вони також менші та легші, тому ще надійніше утримуються на своєму місці та не викликають відчуття втоми. Навіть після найтриваліших кіномарафонів.

Інтуїтивно зрозумілі в будь-якій ситуації

Сенсорні панелі на обох MOMENTUM True Wireless 2 також настроюювані, і щоб навушники стали ще зручнішими, просто створіть власний інтерфейс дистанційного керування основними функціями плеєра, телефону й активації голосового помічника.

Підтримка голосових помічників

Google Асистент або Apple Siri активуються одним дотиком до сенсорної панелі, і відповіді помічника завжди звучать голосно та чітко.

Функція Smart pause

Ви точно не пропустите жодної нотки улюбленої композиції. Завдяки функції "розумної паузи" (Smart Pause) навушники самі "відчувають", коли ви виймаєте їх з вух або, навпаки, одягаєте і, відповідно, автоматично ставлять плеєр на паузу, а потім запускають відтворення треку з місця зупинки.

Якісно, ​​елегантно та надійно

Як і всі моделі серії MOMENTUM від Sennheiser, нові MOMENTUM True Wireless 2 виконані в класичному універсальному дизайні та завжди виглядають у достатній мірі елегантно, стильно та доречно. І вставки з полірованого металу на зовнішніх поверхнях панелей і м'який блиск позолоти на зарядних роз'ємах і магнітах лише підкреслюють досконалість дизайну моделі. 

Захист IPX4

Міжнародний сертифікат IPX4 означає, що MOMENTUM True Wireless 2 надійно захищені від бризок, вологи та поту. Так що, цими навушниками ви можете без проблем користуватися, де завгодно і в будь-яку погоду.

Фірмова якість збірки

Навушники та кейс виготовлені з ретельно відібраних високоякісних матеріалів, які не тільки забезпечують чудовий зовнішній вигляд, а й стійкі до зносу та інших впливів механічного характеру. MOMENTUM True Wireless 2 і їх зарядні кейси випускаються у двох варіантах оформлення: у класичному чорному та в світло-сірій кольоровій гамі.

Загальні параметри
Тип підключення

Повністю бездротові

Тип конструкції

Вакуумні

Основний колір

Білий

Призначення

Для портативної техніки

Особливості

Сенсорне управління, вологозахист IPX4

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Діаметр мембрани випромінювачів

7 мм

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

107 дБ

Опір

18 Ом

Частотний діапазон

5 Гц - 21 кГц

Підключення
Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 5.1

Профілі

A2DP, AVRCP, HSP, HFP

Підтримка кодеків

SBC, AAC, aptX™

Радіус дії

10 м

Живлення
Час роботи в режимі відтворення музики

7 годин (від однієї зарядки), 28 годин (з використанням зарядного кейса)

Конструкція
Тип кріплення

Кріплення у вухах

Особливості конструкції

Повністю бездротові

Матеріал корпусу

Метал

Матеріал амбушур

Силікон

Функції і управління
Система активного шумопоглинання

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Частотний діапазон мікрофона

100 - 10000 Гц

Направленість мікрофона

Всенаправлений

Комплектація
Змінні амбушюри

Є

Чохол в комплекті

Є

Додатково

зарядний кабель-адаптер USB-A-на-USB-C; Інструкція з експлуатації.

Додаткова інформація
Вага

70 г.

Гарантія
Гарантія

2 роки