Код: 6806701 Гарнітура Sennheiser Momentum True Wireless 3 Graphite

  • Артикул: 700074
  • Тип під'єднання: Бездротовий
  • Тип конструкції: Вакуумні
  • Частина. діапазон: 5 - 21000 Гц

Гарантія: 2 роки

Фірмова якість
Технологія TrueResponse від Sennheiser дозволяє вам повною мірою насолоджуватися чудовим високоякісним звуком і воістину вражаючими басами.

Жоден нюанс не залишиться без уваги
Кодек aptX Adaptive зберігає всі, навіть найдрібніші деталі звучання, забезпечуючи максимальну роздільну здатність бездротового аудіосигналу.

Те, що подобається саме вам
До Ваших послуг - простий і зручний еквалайзер із цілим набором готових пресетів, тому в цих навушниках звук ви без проблем налаштовуєте у повній відповідності до своїх персональних уподобань.

Жодних перешкод
У міру зміни рівня зовнішніх шумів адаптивна система активного шумозаглушення нового покоління автоматично регулює рівень шумозаглушення в навушниках.

Повна поінформованість
Удосконалений Transparency Mode (Режим аудіопрозорості) - це можливість буквально одним дотиком перемкнутися на зовнішні звуки та послухати, що відбувається навколо, не знімаючи для цього навушники.

Гранично чітко та зрозуміло
Спілкуйтесь спокійно та без напруги. Шість удосконалених високоякісних мікрофонів (по 3 у кожному навушнику) гарантують, що у будь-якій ситуації ваш співрозмовник на іншому кінці лінії чутиме лише ваш голос без будь-якого шуму та перешкод.

Голосове управління
З ультрасучасною системою захоплення та обробки голосу всі доступні функції – телефон, плеєр, голосовий помічник – завжди поряд і завжди під контролем.

Навушники підходять ідеально
Вони не лише дуже легкі, компактні та ергономічні, але й комплектуються цілим набором вкладишів-амбушюр з м'якого силікону та додаткових кріплень-фіксаторів різних розмірів, тому у вухах сидять винятково надійно та без дискомфорту.

У будь-яку погоду
Ходити, гуляти, займатися спортом – скільки завгодно. Це навушники на всі випадки життя, і вони справді готові до будь-яких життєвих перипетій, а захист IPX4 означає, що музику слухати можна навіть під дощем.

Цілий день і довше
Слухайте музику, спілкуйтеся та грайте! 8 годин у режимі безперервного відтворення, та 28 годин – з підзарядкою від батареї кейсу. При цьому кейс підтримує технологію бездротової зарядки QI, тому навушники заряджаються ще швидше та простіше.

Фірмова якість звуку Sennheiser
Чудовий звук, який до того ж завжди можна налаштувати на свій смак. Завдяки фірмовим 7-міліметровим динамічним перетворювачам TrueResponse і сучасному аудіокодеку aptX™ Adaptive навушники відтворюють бездротовий аудіосигнал з високою роздільною здатністю та без перешкод.

Адаптивне шумозаглушення
Адаптивна система активного шумозаглушення миттєво компенсує зовнішні шуми, допомагаючи відволіктися від навколишньої метушні та поринути у звуки улюбленої музики. Водночас функція Transparency Mode дозволяє одним простим дотиком повернутися до реальності та послухати, що відбувається довкола.

Захист IPX4
Сертифікат відповідності вимогам стандарту IPX4 підтверджує, що навушники надійно захищені від водних бризок, вологи та поту. І що вони готові працювати для вас практично у всіх поїздках, у подорожах та на всіх тренуваннях.

28 годин автономно
8 годин в активному режимі та цілих 28 годин з підзарядкою від батареї кейсу. Тобто слухати музику та не думати про зарядний пристрій можна більше доби. І навіть коли навушники повністю розрядилися, лише 10 хвилин на зарядці дають 1 годину в режимі відтворення аудіо.

Захоплення голосу
Шість удосконалених високоякісних мікрофонів (по 3 у кожному навушнику) із системою шумозаглушення гарантують, що у будь-якій ситуації ваш співрозмовник на іншому кінці лінії чутиме лише ваш голос без будь-якого шуму та перешкод.

Надійна посадка
Ергономіка навушників прорахована так, щоб у них завжди та скрізь було однаково зручно, навіть якщо носити їх цілий день, а завдяки м'яким вкладишам-амбушюрам навушники швидко адаптуються до анатомічних особливостей вушних каналів і тримаються на своєму місці максимально надійно та без дискомфорту.

Безпровідна зарядка
Зарядний кейс моделі підтримує технологію бездротової зарядки QI, тому заряджаються навушники ще швидше та простіше.

Програма Smart Control
З його допомогою ви завжди можете швидко та без зайвих зусиль оптимізувати якість звучання навушників відповідно до своїх персональних уподобань. Меню просте та інтуїтивно зрозуміле, а вбудований еквалайзер з набором готових пресетів значно спрощує процес тонкого налаштування звуку.

Доступність
Sennheiser Smart Control - це безкоштовний додаток для мобільних пристроїв з операційними системами iOS та Android. У даний час програма підтримує 8 мов: німецьку, англійську, французьку, іспанську, російську, корейську, японську та китайську (мандарин).

Комплектація:

  • бездротові навушники Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3;
  • комплект насадок-амбушюр розмірів XS, S, M та L;
  • комплект кріплень розмірів S, M та L;
  • зарядний кейс з кабелем USB-C;
  • короткий посібник користувача швидкого під'єднання навушників;
  • короткий посібник користувача з безпечної експлуатації.
Загальні параметри
Тип підключення

Повністю бездротові

Тип конструкції

Вкладиші

Основний колір

Чорний

Сірий

Особливості

Захист IPX4

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

107 дБ

Частотний діапазон

5 - 21000 Гц

Підключення
Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 5.2

Профілі

A2DP, AVRCP, HFP / SBC, AAC, aptX™

Можливість дротового підключення

Немає

Живлення
Час роботи в режимі відтворення музики

7 годин

Конструкція
Тип кріплення

Кріплення у вухах

Особливості конструкції

Повністю бездротові

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Силікон

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Частотний діапазон мікрофона

100 – 10000 Гц

Направленість мікрофона

Всенаправлений

Комплектація
Змінні амбушюри

Є

Чохол в комплекті

Зарядний кейс

Додаткова інформація
Вага

78 г