Код: 6533819 Гарнітура Sennheiser SC 160 USB

  • Артикул: 508315
  • Частотний діапазон: 100-10000 Гц
  • Чутливість: 115 дБ

Гарантія: 2 роки

SC 160 USB - це сучасна двостороння дротова гарнітура преміум-класу, яка комплектується компактним пультом дистанційного керування, кабелем зі штекером USB-C і оптимізована для роботи з платформою Unified Communications ("Уніфікованих комунікацій"). SC 160 USB орієнтована на професійне використання, гарантовано забезпечує якісне відтворення і передачу звуку, дуже комфортна та приємно виглядає.

Ніяких проблем з під'єднанням
Універсальний кабель зі штекером USB дозволяє легко та просто під'єднати гарнітуру до робітників і домашніх комп'ютерів, ноутбуків, телефонів і планшетів.

Розкрийте свій потенціал
Гарнітури Sennheiser серії SC 100 створені для того, щоб створювати правильне враження. Чудовий звук, надійна та функціональна конструкція, елегантний дизайн і якісні матеріали - вони ідеально пристосовані для того, щоб з максимальною ефективністю допомагати вам у роботі. За комп'ютером в офісі, у мобільному режимі та навіть у транспорті - спілкуватися або просто слухати музику в Sennheiser SC 100 вам завжди та скрізь буде в рівній мірі зручно та приємно. Кожна модель цієї серії оснащується гнучким тримачем мікрофону, міцним регульованим оголів'ям, а також різними накладками навушників - з акустичної піни та з м'якого шкірозамінника - усе це разом, плюс фірмовий звук Sennheiser дає вам можливість працювати спокійно, впевнено та з повною віддачею.

Елегантний дизайн
Завдяки продуманій конструкції з гнучким тримачем мікрофону, який у будь-який момент можна скласти та зробити практично непомітним, ця дуже легка, витончена та зручна гарнітура виглядає привабливо та доречно як у діловій офісній обстановці, так і в транспорті, вдома або просто на вулиці.

Чудовий звук
У двосторонньому варіанті гарнітура відтворює повноформатний стереозвук у HD-якості. Тому в ній ви не лише завжди відмінно та без напруги чуєте свого співрозмовника, але музику або фільм теж буде слухати з великим задоволенням, коли захочеться просто відпочити.

Ніяких проблем у поїздках
Оголів'я сталеве, відрізняється підвищеною міцністю, чашки навушників зручно складаються. А в складеному вигляді гарнітура займає ще менше місця, тому її завжди зручно носити із собою.

Технологія Sennheiser Voice Clarity
Якщо вам уже доводилося працювати в колцентрі або просто в шумному офісі, то чіткість і чистоту звучання цієї гарнітури ви, поза всяким сумнівом, оціните належним чином. Мікрофон з вбудованою системою шумозаглушення в поєднанні з фірмовою технологією Sennheiser Voice Clarity гарантують граничну точність, максимальну чіткість і найвищу якість передачі та відтворення мови в будь-яких умовах, і ваш співрозмовник на іншому кінці лінії гарантовано почує кожне ваше слово, так як якщо б ви розмовляли з ним віч-на-віч. 

Загальні параметри
Тип підключення

Дротові

Тип конструкції

Накладні

Основний колір

Чорний

Призначення

Для портативної техніки

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

115 дБ

Частотний діапазон

100-10000 Гц

Підключення
Роз'єм

USB

Живлення
Тип елементів живлення

Немає

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Особливості конструкції

Регульоване наголов'я

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Поролон

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Комплектація
Змінні амбушюри

Немає

Додаткова інформація
Вага

62 г