Код: 6693599 Гарнітура Sennheiser SC 165 USB Black

  • Артикул: 508317
  • Част. діапазон: 20 Гц - 20 кГц
  • Чутливість: 115 дБ
  • Опір: 32 Ом

Гарантія: 2 роки

SC 165 USB-C - це сучасна двостороння дротова гарнітура преміум-класу, яка комплектується компактним пультом дистанційного керування, знімними кабелями зі штекерами 3.5 мм і USB-C і оптимізована для роботи з платформою Unified Communications ("Уніфікованих комунікацій"). SC 165 USB-C орієнтована на професійне використання, гарантовано забезпечує якісне відтворення і передачу звуку, дуже комфортна та приємно виглядає.

Розкрийте свій потенціал
Гарнітури Sennheiser серії SC 100 створені для того, щоб виробляти правильне враження. Чудовий звук, надійна та функціональна конструкція, елегантний дизайн і якісні матеріали - вони ідеально пристосовані для того, щоб з максимальною ефективністю допомагати вам у роботі. За комп'ютером в офісі, у мобільному режимі та навіть у транспорті - спілкуватися або просто слухати музику в Sennheiser SC 100 вам завжди та скрізь буде в рівній мірі зручно та приємно. Кожна модель цієї серії оснащується гнучким тримачем мікрофону, міцним регульованим оголів'ям, а також різними накладками навушників - з акустичної піни та з м'якого шкірозамінника - усе це разом, плюс фірмовий звук Sennheiser дає вам можливість працювати спокійно, впевнено та з повною віддачею.

Елегантний дизайн
Завдяки продуманій конструкції з гнучким тримачем мікрофону, який у будь-який момент можна скласти та зробити практично непомітним, ця дуже легка, витончена та зручна гарнітура виглядає привабливо та доречно як у діловій офісній обстановці, так і в транспорті, вдома або просто на вулиці.

Чудовий звук
У двосторонньому варіанті гарнітура відтворює повноформатний стереозвук в HD-якості. Тому в ній ви не лише завжди відмінно та без напруги чуєте свого співрозмовника, але музику або фільм теж буде слухати з великим задоволенням, коли захочеться просто відпочити.

Ніяких проблем з під'єднанням
Універсальний знімний кабель зі штекерами 3.5 мм і USB-C дозволяє легко та просто під'єднувати гарнітуру до робочих і домашніх комп'ютерів, ноутбуків, телефонів, смартфонів і планшетів.

Ніяких проблем у поїздках
Оголів'я сталеве, відрізняється підвищеною міцністю, чашки навушників зручно складаються. А в складеному вигляді гарнітура займає ще менше місця, тому її завжди зручно носити з собою.

Технологія Sennheiser Voice Clarity
Якщо вам уже доводилося працювати в колцентрі або просто в шумному офісі, то чіткість і чистоту звучання цієї гарнітури ви, поза всяким сумнівом, оціните належним чином. Мікрофон з вбудованою системою шумозаглушення в поєднанні з фірмовою технологією Sennheiser Voice Clarity гарантують граничну точність, максимальну чіткість і найвищу якість передачі і відтворення мови в будь-яких умовах, і ваш співрозмовник на іншому кінці лінії гарантовано почує кожне ваше слово, так як якщо б ви розмовляли з ним віч-на-віч. 

Загальні параметри
Тип підключення

Дротові

Тип конструкції

Накладні

Основний колір

Чорний

Призначення

Для портативної техніки

Комп'ютерні

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Частотний діапазон

20 - 20000 Гц

Підключення
Роз'єм

mini-jack (3.5 мм)

USB

Форма роз'єму

Прямий

Довжина дроту

2.1

Особливості кабеля

Круглий

Живлення
Тип елементів живлення

Немає

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Особливості конструкції

Регульоване наголов'я

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Штучна шкіра

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Немає

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

На навушниках

Кріплення мікрофону

Рухоме

Комплектація
Чохол в комплекті

Немає