Код: 6931957 Гарнітура Sennheiser TV Clear Set

  • Артикул: 119-3011-0610
  • Част. діапазон: 20 – 20000 Гц
  • Чутливість: 105 дБ

Гарантія: 2 роки

TV Clear Set. Комфортний перегляд ТБ для всієї родини

Насолоджуєтеся кришталево чистим звуком дивлячись телевізор на комфортній для вас гучності в легких бездротових навушниках. З TV Clear Set у вашому розпорядженні п'ять рівнів налаштування чіткості відтворення мови, а функція Ambient Awareness дає змогу чути, що відбувається довкола без потреби знімати навушники. Практично непомітні вони ідеально розміщуються у вушних каналах будь-якого розміру завдяки набору адаптивних насадок і надають неймовірний комфорт протягом тривалого часу.

Основні переваги

  • Підвищена чіткість відтворення мови
  • Контроль периферійного звукового оточення
  • Неймовірний комфорт для тривалих кіносеансів

Основні функції

  • Ви можете вибрати одну з п'яти налаштувань відтворення чіткості мови, щоб краще чути, голоси акторів або дикторів;
  • Використовуючи функцію Ambient Awareness, ви завжди будете знати, що відбувається навколо вас під час перегляду телевізора;
  • У навушниках True Wireless ви можете вибрати будь-який комфортної для вас рівень гучності, у незалежності від гучності, встановленої для перегляду телевізора іншою людиною;
  • Мінімальна вага та зручна посадка роблять навушники практично непомітними навіть під час тривалих кіносеансів;
  • Під'єднуйте навушники до будь-якого телевізора або мобільного пристрою через Bluetooth або використовуйте спеціальну приставку TV Connector, у разі якщо ваш телевізор не підтримує цю технологію;
  • Ви можете одночасно під'єднати будь-яку кількість навушників до одного телевізора;
  • До 15 годин роботи в автономному режимі без підзарядки - чудовий вибір для любителів стрімінгових сервісів і шанувальників серіалів;
  • Просте інтуїтивно зрозуміле для будь-якої людини налаштування через мобільний додаток TV Clear;
  • Використовуйте навушники як мобільну гарнітуру для здійснення дзвінків при під'єднанні до смартфону.

Усе чути гранично чітко
Технологія Sennheiser Speech Clarity здатна значно поліпшити розбірливість мови, з нею ви нарешті зрозумієте все те, про що говорять по телевізору.

Чіткі, зрозумілі діалоги, навіть якщо актор бурмоче собі під ніс або присутній значний фоновий шум. Як це працює? Під час активації функції Speech Clarity в навушниках TV Clear відбувається посилення високих частот, що призводить до значного збільшення чіткості мовлення і полегшує розуміння змісту діалогів.

Ви можете обрати одне з п'яти налаштувань посилення чіткості мовлення, яке максимально відповідатиме вашим особистим уподобанням. З бездротовими навушниками TV Clear вам більше ніколи не потрібно буде напружувати свій слух під час перегляду улюблених програм або серіалів.

Не втрачайте зв'язок з оточенням
Активуйте функцію Ambient Awareness, щоб чути, що відбувається навколо, поки ви використовуєте навушники TV Clear.

Що, якщо хтось звернувся до вас із запитанням, або пролунав дзвінок вхідних дверей, а ви не почули, бо були в навушниках? Деякі навушники-вкладиші можуть ускладнювати сприйняття важливих для вас звуків із зовнішнього оточення, але лише не TV Clear. Достатньо просто активувати функцію Ambient Awareness і ви будете добре чути все, що відбувається навколо вас, не знімаючи навушники. Такий варіант ідеально підходить для спільного перегляду улюбленого фільму в оточенні сім'ї або друзів - чи коли ви очікуєте на візит важливих гостей.

Забудьте, що ви в навушниках
Навушники True Wireless TV Clear надають повну свободу. У них настільки комфортно, що про них можна просто забути.

Перестаньте турбуватися про кабелі, що вічно заплутуються, які, крім того, ще й видають неприємний шум під час руху - з навушниками True Wireless TV Clear ви можете ходити, сидіти в кріслі, лежати на дивані - загалом робити все, що завгодно, з повним комфортом. Відсутнє в конструкції навушників оголів'я не буде тиснути на душки під час перегляду телевізора в окулярах.

Щоб забезпечити ідеальну посадку та гарний рівень шумоізоляції, у комплект поставки навушників входить набір змінних адаптерів декількох типорозмірів. Один із них пропонує збільшений рівень фіксації навушника у вушній раковині, завдяки застосуванню невеликого гумового виступу.

Використовуйте їх з усіма мобільними пристроями
Ви можете під'єднувати бездротові навушники TV Clear до телевізора за допомогою приставки або безпосередньо через Bluetooth, а також до інших мобільних пристроїв, як-от планшети, телефони або ноутбуки.

Для під'єднання приставки-передавача чудово підійде будь-який аудіовихід вашого телевізора (оптичний або аналоговий). Крім того, такий спосіб під'єднання гарантує, що ви отримаєте високу якість звуку та синхронізації з відеорядом.

Вбудований Bluetooth-модуль дає змогу слухати музику, подкасти, аудіокниги на ходу, використовуючи навушники з будь-якими мобільними пристроями, водночас зберігаючи неперевершену чіткість відтворення мови. Після сполучення навушників зі смартфоном або планшетом, ви також можете використовувати їх як бездротову гарнітуру для здійснення дзвінків у режимі hands-free.

Марафон чистого звуку
Завдяки збільшеному часу автономної роботи та зручному мобільному додатку ви можете проводити тривалі сеанси перед телевізором, переглядаючи улюблені фільми зі звуком, налаштованим згідно з вашими індивідуальними уподобаннями.

Після під'єднання до джерела звуку ваші TV Clear здатні працювати протягом 15 годин. Плюс цей час можна збільшити ще на 22 години, використовуючи зарядний кейс. Що в цілому становить 37 годин автономної роботи без необхідності заряджається від розетки.

Навушники підтримують сучасну технологію бездротової зарядки Qi-стандарту або доступніший спосіб зарядки за допомогою кабелю з USB-C-роз'ємом.

Мобільний додаток TV Clear
Додатоково керування ключовими функціями, як-от режим чіткості мови й Ambient Awareness, безкоштовний застосунок надає повний доступ до всіх налаштувань навушників, що дає змогу вам повною мірою використовувати всі переваги навушників і максимально кастомізувати їх під свої смаки й уподобання. Завантажити додаток TV Clear з Google Play або App Store. 

Загальні параметри
Тип підключення

Бездротові

Тип конструкції

Вакуумні

Основний колір

Чорний

Призначення

Для портативної техніки

Для дому

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

105 Дб

Частотний діапазон

20 - 20000 Гц

Підключення
Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 4.1

Профілі

A2DP + AVRCP + HSP + HFP

Живлення
Час роботи в режимі відтворення музики

15 годин

Конструкція
Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Силікон

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Частотний діапазон мікрофона

100 - 10000 Гц

Комплектація
Чохол в комплекті

Зарядний кейс

Додатково

1x бездротові навушники TV Clear True Wireless

1x зарядний чохол;

2x набір вушних адаптерів;

1x приставка-передавач із необхідним комплектом кабелів для під'єднання до телевізора та джерела живлення.

Додаткова інформація
Вага

63.7