Код: 6829488 Гарнітура Sony WF-L900 Grey

  • Артикул: WFL900H.CE7
  • Тип під'єднання: Бездротовий
  • Тип конструкції: Вкладиші
  • Час роботи: 17.5 годин

Гарантія: 12 місяців

Будьте завжди на зв'язку
Дізнайтеся, як LinkBuds дозволяють керувати музикою завдяки поєднанню зручної форми відкритого типу та високої якості звуку.

Залишайтесь на зв'язку зі світом
Компактні та легкі навушники LinkBuds кільцевого типу – ваш найкращий компаньйон протягом усього дня.

Чисте звучання музики та розмов
Ви чутимете співрозмовника винятково чітко, а ваші улюблені композиції зазвучать абсолютно по-новому.

Простота щодня
Інтелектуальні функції дозволяють легко керувати LinkBuds.

Турбота про довкілля
При виробництві LinkBuds використовуються перероблені пластикові матеріали для окремих елементів дизайну й упаковки, які не містять пластику.

Надійність у найскладніших умовах
Завдяки водонепроникності за стандартом IPX4 і тривалого часу роботи від акумулятора LinkBuds допоможуть вам завжди та скрізь.

Залишайтесь на зв'язку зі світом
Компактні та легкі навушники LinkBuds кільцевого типу – ваш найкращий компаньйон протягом усього дня. Ви зможете вільно чути навколишні звуки та спілкуватися з людьми, не відчуваючи нічого на вусі. З цими маленькими та легкими навушниками зі зручною посадкою для комфортного носіння протягом кількох годин ви точно не пропустите нічого важливого.

Чутність навколишнього звуку
Новий кільцевий динамік із відкритою центральною частиною діафрагми дозволяє чітко чути навколишні звуки. Ви почуєте, коли хтось звернеться до вас під час розмови телефоном, і зможете спілкуватися з друзями, слухаючи музику.

Компактні та легкі
Ці мініатюрні навушники LinkBuds важать близько 4 грамів. На відміну від звичайних навушників, захисна поверхня, що закриває мембрану динаміка, вбудована в корпус, що дозволило заощадити місце.

Чисте звучання музики та розмов
Під час дзвінків ваш голос звучить кришталево чисто без сторонніх шумів. Слухайте музику у високій якості – стислі треки відновлюються за допомогою спеціальної технології Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), тому ваші улюблені виконавці завжди звучатимуть чудово.

Надзвичайно чітка якість звуку без стороннього шуму
Завдяки технології точного розпізнавання голосу з удосконаленою обробкою аудіосигналу співрозмовник чітко чутиме ваш голос, навіть якщо ви знаходитесь у галасливому оточенні. Наш алгоритм шумопригнічення був розроблений за допомогою машинного навчання ШІ на основі більш ніж 500 мільйонів зразків голосу для пригнічення шуму та розпізнавання голосу у різних умовах.

Винятково природне звучання
Насолоджуйтесь добре збалансованим звучанням із чистими середніми та високими частотами. Інтегрований процесор V1 точно відтворює музику з мінімальними спотвореннями. Новий 12-міліметровий кільцевий динамік з високоеластичною дифузором відтворює насичений і добре збалансований звук.

Поліпшіть враження від прослуховування улюбленої музики
Якщо вихідний музичний файл стиснутий, у ньому втрачаються високочастотні елементи, що надають композиціям виразність і насиченість. Технологія цифрового покращення звуку (DSEE) відновлює деталі, забезпечуючи високоякісний звук, близький до вихідного запису.

Просто доторкніться до вуха
Хоча LinkBuds є надзвичайно компактними, ними дуже просто користуватися. За допомогою функції Wide Area Tap подвійні або потрійні торкання можна виконувати в передній частині вух для керування відтворенням музики. Торкатися самих LinkBuds не потрібно.

Автоматичне керування гучністю у різних умовах
Адаптивне керування гучністю – це інтелектуальна функція, яка автоматично оптимізує рівень звуку залежно від того, де ви знаходитесь. Гучність зменшуватиметься в тихих місцях і збільшуватиметься у галасливішій обстановці.

Говоріть і слухайте лише навколишній звук
Функція Speak-to-Chat автоматично зупиняє музику, коли ви починаєте говорити, щоб ви могли чути співрозмовника й оточення. Це дуже зручно, якщо ви не хочете знімати навушники або ваші руки зайняті. Щойно ви закінчите розмову, музика знову гратиме.

Нові враження від звуку для ігор із доповненою реальністю
Не обмежуйтеся музикою та викликами: нові технології сенсорного та просторового звучання в LinkBuds створюють реалістичний звук в іграх із доповненою реальністю, таких як Ingress від Niantic.

Завдяки сенсорам і технології просторового звучання LinkBuds під час гри в Ingress звук подається з різних напрямків залежно від дій у грі, при цьому відстежується положення голови.

Найкраща мобільність завдяки технологіям
Компанії Sony та Microsoft спільно розробили технологію, яка допомагає людям краще орієнтуватися у навколишньому світі. LinkBuds підтримують програму Microsoft Soundscape. Унікальна інтеграція забезпечує ефективнішу навігацію в просторі на основі аудіо, а датчики, вбудовані в LinkBuds, дозволяють використовувати навушники в режимі hands-free.

Турбота про довкілля
LinkBuds відрізняються стильним дизайном і екологічністю. При їх виробництві використовуються перероблені пластикові матеріали для окремих елементів дизайну та упаковки, яка не містить пластику.

Водостійкі навушники для щоденного використання
Танцюйте, незважаючи ні на що, адже ці навушники з класом водостійкості IPX4 не бояться ні бризок, ні поту.

Стабільніший сигнал Bluetooth
Щоб забезпечити низьку затримку та високу якість навіть при інших перешкодах, сигнал Bluetooth передається на обидва навушники одночасно. Продуктивний процесор V1 дозволяє передавати бездротовий звук без затримок.

Тривале прослуховування, швидка зарядка
Отримайте задоволення від цілого дня використання без заряджання: 5.5 годин роботи забезпечують самі навушники і 12 - чохол для зарядки. Це цілих 17.5 годин програвання після того, як ви вийшли з дому. Поспішайте? Усього 10 хвилин швидкого заряджання забезпечать до 90 хвилин прослуховування, а програма Sony | Headphones Connect повідомить вас, коли заряд чохла опуститься нижче 30%.

Ідеальний маленький чохол
Компактний зарядний чохол зі стильними заокругленими формами зручно поміщається у руці чи кишенях. Він відкривається простим натисканням кнопки.

Комплект поставки
Розкривши упаковку LinkBuds, ви знайдете тримачі 5 розмірів, які підійдуть для різних форм вух, і зарядний кабель USB-C.

Загальні параметри
Тип підключення

Повністю бездротові

Тип конструкції

Вкладиші

Основний колір

Сірий

Особливості

Захист IPX4

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Відкриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Частотний діапазон

20 - 20000 Гц

Підключення
Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 5.2

Профілі

A2DP, AVRCP, HFP, HSP

Підтримка кодеків

AAC, SBC, SBC + AAC

Радіус дії

10 м

Живлення
Час зарядки

1.5 годин

Час роботи в режимі відтворення музики

17.5 годин

Конструкція
Тип кріплення

Кріплення у вухах

Матеріал корпусу

Пластик

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Немає

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Направленість мікрофона

Всенаправлений

Комплектація
Чохол в комплекті

Зарядний кейс

Додаткова інформація
Додаткові можливості

Автоматична адаптація гучності

Підтримка голосових помічників

Дзвінки з функцією Hands-Free

Пошук навушників за допомогою функції Fast Pair

Функція Swift Pair

Вага

34 г