Код: 6602422 Гарнітура Sony WH-1000XM4 Silver

  • Артикул: WH1000XM4S.CE7
  • Розмір динаміка: 40 мм
  • Чутливість: 105 дБ
  • Част. діапазон: 20 Гц - 40 кГц

Гарантія: 12 місяців

Ніякого шуму. Лише ти та твоя музика
У навушниках WH-1000XM4 можна зануритися у світ музики. Вони оснащені інтелектуальною технологією, яка автоматично регулює відтворення, щоб забезпечити чітке звучання і мінімізувати шуми.

Пориньте в улюблену музику
Дізнайтеся, як навушники WH-1000XM4 поєднують у собі нашу кращу технологію шумозаглушення, виняткову якість звуку та цілий ряд інтелектуальних функцій.

Передова система шумозаглушення
Летите ви в далеку подорож або відпочиваєте в кафе, навушники WH-1000XM4 будуть чудово придушувати шум і максимально якісно передавати високо- і середньочастотний звук.

Технологія, що дає нові можливості
Технологія Dual Noise Sensor вловлює навколишній шум за допомогою чотирьох мікрофонів на чашах навушників і передає дані в HD-процесор QN1, який виконує шумозаглушення в режимі реального часу з урахуванням акустичних характеристик навколишнього середовища. З новою однокристальною аудіосистемою з підтримкою технології Bluetooth, він із частотою 700 разів на секунду оцінює параметри музики та шуму, акустичні характеристики простору між динаміками та вушними раковинами та відповідно коригує звуковий сигнал.

Як налаштувати шумозаглушення
Для максимально ефективного шумозаглушення в навушниках WH-1000XM4 використовуються дві розробки: технологія персональної оптимізації шумозаглушення і функція оптимізації атмосферного тиску, призначена спеціально для подорожей у літаках.

Управління навколишнім звуком
За допомогою програми Sony Headphones Connect можна налаштувати характеристики навколишнього звуку, щоб відсікти шум, але при цьому чути важливі звуки, наприклад, оголошення на вокзалі.

Ніяких дротів і відмінний звук
Технологія LDAC дозволяє передавати в три рази більше даних (з максимальною швидкістю передачі 990 Кбіт/с) порівняно з традиційними бездротовими рішеннями BLUETOOTH. Завдяки цьому ви можете насолоджуватися аудіо високої роздільної здатності в бездоганній якості.

Звук, у силу якого варто повірити
У аналогового підсилювача, вбудованого у високоякісний шумозаглушуючий HD-процесор QN1, краще у своїй категорії відношення сигнал-шум, низький рівень спотворень і відмінна якість звуку для портативних пристроїв. Завдяки потужним 40-міліметровим динамікам з РКП-дифузорами навушники забезпечують вражаючі баси та можуть відтворювати повний діапазон частот до 40 кГц.

Відтворення файлів зі стисненими даними
Система DSEE Extreme, в якій використовується функція штучного інтелекту Edge-AI, у реальному часі покращує звучання стислих музичних файлів. Вона розпізнає інструменти, музичні жанри та окремі елементи кожної пісні та в широкому діапазоні відновлює звук, втрачений при стисненні, що забезпечує багате звучання.

Технологія Smart Listening для підвищення зручності використання навушників
У навушниках WH-1000XM4 застосовується цілий ряд інтелектуальних технологій, що дозволяють управляти прослуховуванням музики без використання рук. Наприклад, досить просто почати говорити, і функція Speak-to-Chat автоматично призупинить відтворення, а функція адаптивного відтворення з датчиком присутності та двома акселерометрами визначає, чи ви наділи навушники на голову.

Зручна функція Speak-to-Chat
Коли ви починаєте говорити, функція Speak-to-Chat автоматично припиняє музику, і ви можете спокійно розмовляти. Це зручно, якщо ви не хочете знімати навушники або ваші руки зайняті. Щоб використовувати цю функцію на основі технології Precise Voice Pickup використовуються п'ять вбудованих у навушники мікрофонів і новітня система обробки звуку, яка може розпізнавати ваш голос і реагувати на нього. А коли ви закінчите розмову, музика знову ввімкнеться.

Адаптивне управління звуком - Автоматичне підлаштування під ваші дії
Адаптивне управління звуком - це інтелектуальна функція, яка визначає, де ви знаходитеся і що робите, а потім коригує характеристики навколишнього звуку, забезпечуючи ідеальне враження від прослуховування.

Функція запам'ятовування улюблених місць
Згодом функція адаптивного управління звуком запам'ятовує і впізнає місця, в яких ви часто буваєте, наприклад, робоче місце, спортзал або улюблене кафе, і адаптує звук до конкретної ситуації.

Навушники, які реагують на вас
За допомогою датчика присутності та двох акселерометрів навушники визначають, чи надіті вони на голову, і відповідним чином адаптують відтворення, щоб економити заряд батареї.

Швидка увага
Необхідно миттєво приглушити музику та послухати, що відбувається навколо вас? Просто покладіть руку на корпус навушників.

Комфорт на цілий день
У навушниках WH-1000XM4 поєднуються вишуканий стиль і винятковий комфорт. Надм'які амбушюри, що не тиснуть, зі спіненого уретану рівномірно розподіляють тиск і щільно прилягають до вух. А завдяки легкій конструкції ви навіть забудете, що наділи їх.

Швидка зарядка на весь день
Батарея забезпечує 30 годин роботи, чого вистачить навіть на найдовшу поїздку. За допомогою адаптера змінного струму (необхідно придбати окремо) за 10 хвилин навушники можна підзарядити для 5 годин роботи.

Легке управління
Керуйте музикою, отримаєте доступ до голосового помічника та робіть телефонні дзвінки в режимі hands-free - немає нічого простіше, якщо у вас навушники WH-1000XM4.

Голосовий помічник
Плануйте свій день, використовуючи голосовий помічник. Розважайтеся, спілкуйтеся з друзями, отримуйте інформацію і сповіщення, слухайте музику, налаштовуйте нагадування і робіть багато іншого.

Дзвінки в режимі hands-free
Завдяки функції hands-free, щоб відповісти на дзвінок, досить двічі торкнутися навушників. А технологія Precise Voice Pickup, для якої використовуються п'ять вбудованих мікрофонів і сучасна функція обробки аудіосигналів, підвищує чіткість голосу, що передається по телефонному зв'язку вашому співрозмовнику.

Зручне управління
Перемикайте треки, регулюйте гучність, телефонуйте та відповідайте на дзвінки, просто торкаючись спеціальної панелі.

Додаток Headphones Connect
Headphones Connect дозволяє управляти навколишнім звуком: можна регулювати його гучність, а також вибирати, чи хочете ви чути лише голоси людей. За допомогою еквалайзера можна налаштувати рівні звуку відповідно до музичного жанру.

Ефект присутності. Реалістичне звучання
Пориньте в реалістичний звук, який огорне вас з усіх боків так, ніби ви на концерті або в студії. У цих навушниках ви по-справжньому оціните можливості технології 360 Reality Audio, яка робить музику неймовірно живою.

Загальні параметри
Тип підключення

Бездротові

Тип конструкції

Накладні

Основний колір

Сріблястий

Призначення

Для портативної техніки

Особливості

Bluetooth, NFC

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Діаметр мембрани випромінювачів

40 мм

Тип випромінювачів

Динамічні

Особливості випромінювачів

Неодимові магніти

Чутливість

105 дБ

Частотний діапазон

20-40000 Гц

Підключення
Роз'єм

mini-jack (3.5 мм)

USB Type-C

Форма роз'єму

L-подібний

Довжина дроту

1.2 м

Підключення кабеля

Одностороннє

Особливості кабеля

Круглий

Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 5.0

Профілі

A2DP, AVRCP, HFP, HSP

Радіус дії

10 м

Можливість дротового підключення

Є

Живлення
Тип елементів живлення

Літій-іонна перезаряджувана батарея

Час зарядки

До 3 годин

Час роботи в режимі відтворення музики

30-38 годин

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Особливості конструкції

Регульоване наголов'я

Складна конструкція

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Штучна шкіра

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Направленість мікрофона

Всенаправлений

Комплектація
Додатково

Кейс, адаптер штекера для використання в літаку, кабель для навушників (прибл. 1,2 м), кабель USB: Type-CTM (прибл. 20 см)