Код: 6837148 Гарнітура Sony WI-C100 Blue (WIC100L.CE7)

  • Артикул: WIC100L.CE7
  • Тип під'єднання: Бездротовий
  • Тип конструкції: Вкладиші
  • Час роботи: 25 годин

Гарантія: 12 місяців

Перевершити ваші очікування
WI-C100 змінюють уявлення про бездротові навушники-вкладиші початкового рівня. Завдяки винятковій якості звуку від Sony вони забезпечують багате враження від прослуховування, а тривалий 25-годинний час автономної роботи та бризкозахищений дизайн забезпечують вам душевний спокій, коли ви знаходитесь поза домом. Вони також сумісні із Sony Headphones Connect, щоб ви могли налаштувати звук на свій смак.

Тривалий час автономної роботи до 25 годин
Насолоджуйтесь до 25 годин безперервної музики, а якщо навушники розряджаються, 10-хвилинна швидка зарядка забезпечить до 60 хвилин відтворення.

Зробіть вашу музику природнішою
Коли вихідне музичне джерело стискається, він втрачає високочастотні елементи, які додають деталізацію і насиченість треку. Наш механізм покращення цифрового звуку (DSEE) точно відновлює їх для отримання високоякісного звуку максимально наближеного до оригінального запису.

Ваш звук як вам подобається
Налаштуйте звук відповідно до ваших особистих уподобань. Вибирайте з багатьох налаштувань відповідно до жанру музики, яку ви слухаєте, або створюйте та зберігайте свої власні настройки за допомогою функції еквалайзера на Sony | Програма для під'єднання навушників.

Збалансований тюнінг
Звукове налаштування навмисно розроблено так, щоб бути добре збалансованим від низьких до високих частот, а вокал був природним і чистим. Тож навушники WI-C100 підходять для будь-якого музичного жанру.

Бризки та піт, не проблема
З IPX4 рейтинг водостійкості, бризки та піт не зупинять ці навушники – так що ви можете продовжувати рухатися під музику.

Легко вписується у ваше життя
Легкі та портативні навушники WI-C100 оснащені гнучким шийним кріпленням, завдяки якому їх легше помістити в сумку, коли ви в дорозі.

Зручна посадка
Навушники WI-C100 надягають на шию ззаду для надійної посадки, а корпус повторює контури вуха для максимального комфорту.

Просте керування за допомогою кнопок
Навушники WI-C100 прості в експлуатації, з кнопками для відтворення та паузи, пропуску доріжок і регулювання гучності, а також для прийому дзвінків. Для зручності кнопки були навіть перероблені, а їхня форма стала чіткішою, щоб їх було легше натискати.

Стабільне бездротове під'єднання
Попрощайтеся із заплутаними дротами – з бездротовою технологією Bluetooth ви можете під'єднатися до свого пристрою без дротів і насолоджуватися стабільним, безперервним прослуховуванням.

Чітка якість дзвінків у режимі гучномовного зв'язку
Розмова протікає вільно із чіткими гучними дзвінками завдяки нашому високоякісному вбудованому мікрофону. Вам навіть не доведеться діставати телефон із кишені.

Сумісність із голосовим помічником
Просто двічі натисніть кнопку на навушниках WI-C100, щоб під'єднатися до голосового помічника смартфона, щоб прокладати маршрути, відтворювати музику, спілкуватися з контактами та багато іншого.

Легко знаходьте навушники за допомогою Fast Pair
Fast Pair спрощує пару навушників з пристроями Android. Одним торканням спливаючих підказок навушники WI-C100 забезпечують швидке та легке сполучення Bluetooth з вашими пристроями Android. Крім того, ви можете легко визначити, де залишили навушники, зателефонувавши їм або перевіривши їхнє останнє відоме місцезнаходження на своєму смартфоні.

Легко під'єднуйтеся до ПК за допомогою Swift Pair
Swift Pair дозволяє швидко та легко під'єднати навушники WI-C100 до комп'ютера з Windows 11 і Windows 10 через Bluetooth. Випливаючий посібник зі сполучення з'являється на сусідніх пристроях з Windows 11 і Windows 10, коли вибрано режим сполучення.

Особистий кінематографічний досвід із BRAVIA XR і бездротовим передавачем WLA-NS74
Насолоджуйтесь захоплюючим звуком Dolby Atmos і 360 Spatial Sound, який адаптується до вух з BRAVIA XR і навушниками WI-C100 з бездротовим передавачем WLA-NS7.

Персоналізатор просторового звуку 360°
З Sony додаток 360 Spatial Sound Personalizer, вам сподобається звук, оптимізований для вас. Додаток фіксує і аналізує форму вашого вуха, дозволяючи навушникам WI-C100 створювати ваше власне просторове звукове поле при під'єднанні до телевізорів BRAVIA XR.

Dolby Atmos Досвід
З бездротовим передавачем Sony WLA-NS7, під'єднаним до телевізора BRAVIA XR, навушники WI-C100 створюють ідеальне розташування фантомних динаміків навколо вас, щоб ви могли насолоджуватися звуком Dolby Atmos. Пориньте в сцену та відчуйте себе в самому центрі подій.

Сталий розвиток
Наша продукція розроблена не лише для того, щоб бути стильною, але і з турботою про довкілля. Пластик складає менше п'яти відсотків пакувального матеріалу навушників WI-C100, що відображає прагнення Sony знизити вплив наших продуктів і методів на навколишнє середовище. 

Загальні параметри
Тип підключення

Бездротові

Тип конструкції

Вкладиші

Основний колір

Синій

Особливості

Захист IPX4

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Діаметр мембрани випромінювачів

9 мм

Частотний діапазон

20 - 20000 Гц

Підключення
Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 5.0

Профілі

A2DP, AVRCP, HFP, HSP

Підтримка кодеків

SBC + AAC

Радіус дії

10 м

Живлення
Час зарядки

3 години

Час роботи в режимі відтворення музики

25 годин

Конструкція
Тип кріплення

Кріплення у вухах

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Силікон

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Немає

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

На дроті

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Направленість мікрофона

Всенаправлений

Комплектація
Чохол в комплекті

Немає

Додаткова інформація
Вага

20 г