Код: 7004577 Гарнітура Samsung Galaxy Buds3 Pro (SM-R630NZAASEK) Silver

  • Артикул: SM-R630NZAASEK
  • Тип під'єднання: Бездротовий
  • Тип конструкції: Вакуумні
  • Час роботи: 30 годин

Гарантія: 12 місяців

Galaxy AI вже тут: відтепер на ваших нових Galaxy Buds3 Pro

Звучання нового покоління. Чистота звуку, яка дає змогу почути все до дрібниць, – ось на що здатна 24-бітна технологія CODEC. Спотворення зведено до мінімуму завдяки першому в історії подвійному підсилювачу на Galaxy Buds. Нові Galaxy Buds уперше оснащені двосмуговими високочастотними динаміками, які передають звук з унікальною деталізацією. Відчуйте революційно нову якість звучання завдяки системі шумопоглинанню на базі технології Galaxy AI та функції перекладу в режимі реального часу. Погляньте на Buds під новим кутом.

Зображення змодельовано. Доступні кольори Galaxy Buds3 Pro можуть різнитися залежно від країни чи постачальника. Навушники Galaxy Buds3 Pro підтримують функції Galaxy AI, зокрема Перекладач і Live Translate, при підключенні до сумісних пристроїв Samsung Galaxy. Доступність функцій Galaxy AI може різнитися залежно від моделі пристрою. Детальна інформація на сайті samsung.com/ua

Упізнаваний дизайн із світловим лезом

Імерсивний винятковий Hi-Fi звук

Адаптивний режим шумопоглинання

Звук, удосконалений технологією Galaxy AI

Революційно нові Galaxy Buds

Оптимальне поєднання ергономіки та чистоти звучання

Почуйте на власні вуха, як оновлений дизайн оптимізує звук. Навушники Galaxy Buds3 Pro нового покоління в компактному фігурному корпусі забезпечують додатковий комфорт і неперевершену чистоту звучання, а світлове лезо підкреслить вашу індивідуальність. Завершальним акцентом стане витончений футляр із прозорою кришкою, оснащений роз’ємом USB-C і функцією швидкої зарядки.

Колір

Бездоганне керування одним дотиком

Нехай телефон залишається у кишені – усе, що вам потрібно, ви зможете зробити за допомогою жестового керування навушниками

Керування свайпом: Проведіть пальцем вгору чи вниз уздовж леза, щоб налаштувати гучність

Керування натисканням: Натисність для відтворення чи призупинення музики та натисніть з утриманням для запуску вашого улюбленого застосунку.

Новий погляд на високу якість звуку

Вражаюча чистота звуку в кожній ноті

Зануртеся у світ звуків – відчуйте глибокий гуркіт басів і гострий дзвін високих нот завдяки вдосконаленій двосмуговій акустичній системі.

Вражаючий звук професійного рівня

Насолоджуйтеся високоякісним звуком завдяки новим Galaxy Buds3 Pro. Кодек Samsung Seamless стискає й кодує аудіосигнал до 24 біт/96 кГц. А Galaxy Buds3 Pro декодують його, зберігаючи високу якість звуку 24 біт/96 кГц., щоб ви могли почути все до найменших дрібниць.

Galaxy AI налаштовує звук відповідно до ваших потреб

Пориньте у світ чистого й об’ємного звучання завдяки Galaxy AI та функції Адаптивний еквалайзер/Адаптивний ANC. Наш алгоритм на основі ШІ аналізує звук за допомогою зовнішнього та внутрішнього мікрофонів, враховуючи індивідуальну форму вуха й відстежуючи звички користування навушниками. Використовуючи ці дані, Galaxy AI оптимізує налаштування аудіосигналу відповідно до ваших потреб і вподобань.

Адаптивний режим шумопоглинання. Дослухайтесь лише до важливих сигналів

Щоб безперешкодно взаємодіяти зі світом, не потрібно знімати Galaxy Buds3 Pro. За допомогою Galaxy AI навушники Galaxy Buds3 Pro інтуїтивно виявляють і пригнічують сторонній шум. А для додаткової зручності вони оптимізують звучання, налаштовуючи співвідношення ANC та зовнішніх звуків відповідно до вашого середовища. Тож ви можете слухати улюблену музику без перешкод.Buds3 Pro блокують будь-який сторонній шум, за винятком сигналів тривоги, щоб ви могли відреагувати на них своєчасно.

Шум: Адаптивний режим шумопоглинання пригнічує небажаний сторонній шум, як-от звуки дорожнього руху, налаштовуючи оптимальне поєднання ANC та довколишніх звуків, щоб ви могли зосередитися на тому, що вас цікавить.

Спілкування: Спілкуйтеся без перешкод: функція Розпізнавання голосу відповідно налаштовує співвідношення ANC та довколишніх звуків, щоб ви могли чути співбесідника, не знімаючи Galaxy Buds3 Pro.

Виявлення сигналу тривоги: Насолоджуйтеся своєю улюбленою музикою, доки Розпізнавання сирени відстежуватиме зовнішні звуки. Galaxy Buds3 Pro блокує зайвий сторонній шум, окрім сигналів тривоги, щоб ви могли своєчасно зреагувати та потенційну небезпеку.

Позбудьтеся мовного бар’єра завдяки ШІ

З Galaxy AI ви зможете порозумітися з ким завгодно. Переглядайте перекладений текст на смартфоні Samsung Galaxy і водночас слухайте переклад розмови в режимі реального часу в навушниках Galaxy Buds3 Pro. Дізнайтеся, що таке справжня відсутність мовних бар’єрів.

Режим прослуховування

Режим спілкування

Щоб активувати режим прослуховування, потрібно двічі натиснути з утриманням на Galaxy Buds3 Pro, і буде відразу розпочато переклад розмови. Щоб увімкнути режим спілкування, піднесіть мікрофон телефона до динаміка, коротко натисніть на Galaxy Buds3 Pro і слухайте переклад вашої розмови в режимі реального часу. Після відкриття застосунку Перекладач запускається в режимі, який використовувався востаннє.

Пориньте у вигадані світи кінематографа з головою завдяки Аудіо 360

Відчуйте, як просторовий звук буквально огортає вас з усіх боків. Аудіо 360 визначає напрямок звуку та, враховуючи нахил голови, утворює ефект об’ємного звучання для більш яскравих вражень від прослуховування і перегляду контенту.

Auto Switch ПК – ваш помічник для перемикання між пристроями

Auto Switch ПК на Galaxy Buds3 Pro виявляє аудіоактивність і спрямовує її на ваші улюблені пристрої Samsung Galaxy, щоб ви могли працювати й грати без перешкод.

Auracast – слухайте найцікавіше разом із друзями

Auracast дає змогу транслювати свою аудіодоріжку необмеженій кількості пристроїв. Перетворіть свій Samsung TV, смартфон або планшет Samsung Galaxy на пульт керування музикою та насолоджуйтеся атмосферою разом із друзями.

Зручне керування за допомогою простих команд

Керуйте налаштуваннями аудіо, не торкаючись телефона. Для цього потрібно лише промовити: Next song або Volume up, і Galaxy Buds3 Pro подбають про все.

Звуки, які дарують зцілення

Чистота думок потребує щоденної практики. Потрібно лише натиснути кнопку, щоб опинитися у світі спокою й безтурботності, створеного для вас Samsung Health та Calm. Зменште рівень стресу за допомогою приємних звуків природи, навчіться концентруватися на важливому завдяки білому шуму чи розслабтеся під ASMR, щоб привнести у своє життя відчуття радості та енергійності.

Заряд, якого вистачить для всіх пригод

Залишайтеся на зв’язку

Не припиняйте слухати те, що вас цікавить, де б ви не були й куди б не прямували

Загальні параметри
Тип підключення

Бездротові

Тип конструкції

Вакуумні

Основний колір

Сріблястий

Призначення

Для портативної техніки

Особливості

Вологозахист IP57 (тільки навушники)

Акустичні характеристики
Діаметр мембрани випромінювачів

10 мм

Тип випромінювачів

Динамічні

Підключення
Роз'єм

USB Type-C

Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 5.4

Живлення
Час роботи в режимі відтворення музики

У режимі розмов з використанням шумозаглушення: на одному заряді навушників 6 годин; на одному заряді кейса 26 годин.

У режимі розмов без використання шумозаглушення: на одному заряді навушників 7 годин; на одному заряді кейса 30 годин.

Конструкція
Матеріал амбушур

Силікон

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Система активного шумопоглинання

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

У корпусі

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Комплектація
Чохол в комплекті

Зарядний кейс

Додаткова інформація
Вага

Кожен навушник: 5.4 г; Зарядний кейс: 46.5 г