Код: 6812459 Газонокосарка Stiga Collector136eKit

  • Артикул: Collector136eKit
  • Тип: Акумуляторна
  • Напруга: 20 В
  • Ширина захвата: 34 см
  • Висота зрізу: 25 - 75 мм

Гарантія: 3 роки

Collector 136e Kit - це компактна газонокосарка із живленням від акумулятора, яка корисна не лише для саду, але і для всієї планети. Просто вставте ключ безпеки, натисніть кнопку «Пуск» і починайте косіння.

Ви зможете обробити площу у 250 кв. м за один заряд – це більше, ніж тенісний корт. Відсутність кабелів дозволяє легко маневрувати та косити швидше. Оскільки вона живиться від акумулятора, вона працює набагато тихіше, ніж більшість стандартних газонокосарок.

Для вашого комфорту газонокосарка Collector 136e Kit має два параметри висоти рукоятки з м'яким покриттям, а рукоятка для перенесення дозволяє легко її піднімати. Що стосується косіння, деку шириною 34 см можна відрегулювати на шість рівнів висоти залежно від пори року або погодних умов.

Трава збирається в гібридний травозбірник об'ємом 35 л з міцним пластиковим верхом і текстильним мішком, що забезпечує більшу місткість і зручне зберігання. З легкістю обгинайте грядки, бордюри, ставки та доріжки. Коли ви закінчите, просто зберіть газонокосарку Collector 136e Kit. 

Тип

Акумуляторні

Напруга

20 В

Ширина захоплення

34 см

Висота зрізу

25 - 75 мм

Кількість рівнів висоти зрізу

6

Обсяг травозбірника, л

35

Рекомендована площа

250 кв.м

Режим мульчування

Немає

Привід руху

Немає

Тип акумулятора

Li-Ion

Вага, кг

11.75