Код: 6878898 Газонокосарка Stiga Combi344eKit

  • Артикул: Combi344eKit
  • Тип: Акумуляторна
  • Напруга: 48 В
  • Ширина захвата: 42 см
  • Висота зрізу: 25 - 75 мм

Гарантія: 3 роки

Електрична газонокосарка Combi 344e Kit оснащена акумулятором ePower450, який був розроблений і випробуваний компанією STIGA в Італії.

Цей потужний акумулятор для газонокосарок на 48 В і 5 Агод може обробляти площу до 400 кв. м. без заряджання, що ідеально підходить для косіння великих газонів. Оскільки виріб працює від акумулятора, не виникає проблеми дратівливих кабелів або забруднюючих викидів. Крім того, вона не така галаслива, як бензинова газонокосарка. Виберіть одну із шести фіксованих висот косіння, режим мульчування, збирання або викиду. Просто натисніть кнопку та приступайте до роботи.

Ширина косіння 42 см скорочує час роботи. Трава збирається в оптимізований травозбірник об'ємом 50 л з бічними отворами та рукояткою для легкого спустошення.

Акумуляторна газонокосарка Combi 344e Kit оснащена бортиком для захисту від дерну, регульованою рукояткою з м'яким покриттям і ергономічним важелем, а також спеціальною рукояткою для полегшеного перенесення. Після закінчення косіння просто складіть ручку для зручного зберігання. Або, якщо хочете, встановіть ручку у положення «S» і повісьте газонокосарку на стіну. 

Тип

Акумуляторні

Напруга

48 В

Ширина захоплення

42 см

Висота зрізу

25 - 75 мм

Кількість рівнів висоти зрізу

6

Обсяг травозбірника, л

50

Рекомендована площа

400 км.м

Режим мульчування

Є

Привід руху

Немає

Тип акумулятора

Li-Ion

Вага, кг

15