Код: 6703110 Газова плита Electrolux RKG500004X

  • Артикул: 943003505
  • Тип плити: Газова
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Корисний об'єм духовки: 59 л
  • Розмір (Ш х В х Г): 50 x 85.5 x 60 см

Гарантія: 12 місяців

Функціональність і простота
Поєднання характеристик плити Electrolux RKG500004 дозволяють виділити її серед газових моделей інших брендів. Відмінна якість виконання, характерна для продукції бренду, дозволяє розраховувати на довгий термін служби. Вибір колірних рішень допоможе вам відмінно вписати нову техніку в уже готовий інтер'єр кухні, а зменшена ширина дозволить вам заощадити багато місця, якого часто так не вистачає.

Сучасний функціонал
Плита Electrolux RKG500004 працює повністю від газу. Таке рішення відмінно підійде для багатьох випадків, особливо якщо немає можливості під'єднання потужних електричних плит. Теплова енергія газу допоможе вам і з готуванням великих порцій страви, і з випічкою. Окремо варто відзначити можливість використання двох видів газу: метану та пропан-бутану. Для правильної роботи плити потрібно змінити газові форсунки (у комплекті поставляється набір форсунок для зрідженого газу).

Скляна кришка
Плита Electrolux RKG500004 накрита стильною і акуратною кришкою із загартованого скла. Корисність такого рішення не викликає сумнівів. По-перше, кришка в закритому вигляді захищає плиту від осідання пилу та забруднення. Тому вона довше буде виглядати охайною. По-друге, з піднятої кришки виходить відмінний екран, який не дасть потрапити на стіну бризок олії зі сковороди. Адже скло очистити набагато простіше та швидше, ніж стіну! Напевно, такий хід оцінять акуратні господині. Крім того, скляна кришка практично невидима у відкритому вигляді, тому не буде псувати ваш інтер'єр.

Усе під рукою
Для зберігання речей у нижній частині плити Electrolux RKG500004 ви знайдете зручний висувний ящик. У нього можна відправити форми, жаровні, сковороди і все, що завгодно. Усе під рукою, і при цьому не заважає! 

Тип плити

Газова

Тип керування

Механічне

Дисплей

Немає

Клас енергоспоживання

А

Варильна поверхня
Тип варильної поверхні

Газова

Покриття робочої поверхні

Емаль

Кількість конфорок

4

Потужність конфорок, кВт

2 / 2 / 3 / 1

Розмір конфорок, мм

70 / 70 / 100 / 54

Електропідпал

Так

Газ-контроль

Так

Матеріал решіток поверхні

Емальовані

Кришка варильної поверхні

Скляна

Духова шафа
Тип духовки

Газова

Корисний об'єм, л

59

Гриль

Немає

Конвекція

Немає

Особливості духової шафи

Електропідпал

Газ-контроль

Таймер

Фізичні характеристики
Ящик для зберігання посуду

Висувний

Розміри (Ш х В х Г), см

50 x 85.5 x 60

Основний колір

Нержавіюча сталь