Код: 6813593 Газова плита Gorenje GGI 5C21 WF (FG511I-FPD4B)

  • Артикул: 741170
  • Тип плити: Газова
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Корисний об'єм духовки: 67 л
  • Розмір (Ш х В х Р): 50 x 85 x 59.4 см

Гарантія: 2 роки

Східчаста форма HomeMade
Рівномірне пропікання - щоразу
Духовки OptiBake у плитах Gorenje відомі своєю інноваційною формою внутрішньої камери, яка стала їхньою візитною карткою. Східчаста форма HomeMade створена подібно до традиційної дров'яної печі та забезпечує ефективнішу циркуляцію повітря порівняно з іншими продуктами на ринку. Тепер ми оновили форму HomeMade, і циркуляція повітря додатково покращилася завдяки новій конструкції нагрівальних елементів і новому розташуванню отворів подачі повітря. Це забезпечує однакову температуру по всьому простору духовки. Ваші страви більше не будуть підгорілими з одного боку та недоготовленими з іншого.

Чавунні решітки ProGrid
Витончені, стабільні та надійні
Масивні чавунні решітки ProGrid забезпечують стабільність посуду та надають варильній поверхні солідного вигляду. Чавун добре витримує високі температури, тому решітки прослужать роки та не завдадуть жодного клопоту.

Приготування на грилі із закритими дверцятами
Усе тепло - усередині
Інноваційна конструкція відвідного каналу в нових плитах Gorenje дозволяє смажити на грилі при закритих дверцятах. Перемикачі плити та сусідні меблі не нагріваються, а приготування йде швидше та безпечніше.

Газова варильна поверхня
Дайте волю фантазії
Відчуйте себе шеф-кухарем! Від вас потрібна лише іскра натхнення, а плита Gorenje з великою варильною поверхнею, потужними пальниками та різноманітністю функцій зробить усе інше. З нашими плитами ви легко порадуєте рідних і друзів смачною домашньою їжею.

Розпал одним рухом руки
Просто та зручно
Зручна функція автозапалювання дозволяє легко вмикати газові пальники просто натисніть на регулятор конфорки та поверніть його до потрібної позначки. Швидко та просто!

Емаль SilverMatte
Суперстійке та супергладке покриття
Якість і тип емалі дуже важливі для якості духовки та її роботи. SilverMatte - суперстійкий і міцний матеріал, здатний витримувати дуже високу температуру. Гладкою, непористою емаллю покриті внутрішні поверхні духовки та дека, що робить їх стійкими до високої температури. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь відбиває високу температуру та забезпечує додаткову ізоляцію. Активне покриття дозволяє підтримувати чистоту та безпечне середовище у духовці.

Ящик плити
Усе потрібне під рукою
У цьому великому ящику зручно зберігати будь-яке кухонне начиння: дека, форми для випічки або столовий посуд.

SuperSize: максимальна площа приготування
Впораються з будь-якою кількістю
У просторих духовках можна готувати багато їжі не лише завдяки рівномірній циркуляції повітря на всіх рівнях, а й завдяки широким декам. Інноваційні рішення дозволяють економно витрачати енергію і рівномірно готувати страви незалежно від їх кількості. Духовка ефективно використовується по всій ширині та з інноваційними технологіями страви готуються рівномірно на всіх рівнях по всій площі дека. 

Тип плити

Газова

Тип керування

Електронне

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А

Енергоспоживання, кВт/год

1.64

Варильна поверхня
Тип варильної поверхні

Газова

Покриття робочої поверхні

Емаль

Кількість конфорок

4

Потужність конфорок, кВт

1 / 3 / 1.9 / 1.9

Розмір конфорок, мм

54 / 99 / 74 / 74

Електропідпал

Так

Матеріал решіток поверхні

Чавунні

Кришка варильної поверхні

Скляна

Духова шафа
Тип духовки

Газова

Корисний об'єм, л

67

Гриль

Є

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

50 x 85 x 59.4

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

57.6 x 95.2 x 71.8

Вага, кг

42.1

Вага в упаковці, кг

45.3

Основний колір

Білий