Код: 6588303 Газова плита Hansa FCGW510009

  • Артикул: 55259
  • Тип плити: Газова
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Корисний об'єм духовки: 56 л
  • Розмір (Ш х В х Г): 50 x 85 x 60 см

Гарантія: 2 роки

A клас енергоспоживання
Hansa піклується про навколишнє середовище, застосовуючи поряд з новітніми технологіями екологічні рішення. Тому всі кухні, духові шафи та плити мають клас енергоспоживання А. Найвищий клас енергоспоживання А гарантує найнижчі рахунки за електрику.

Рівномірне запікання
Покращена внутрішня геометрія духової шафи забезпечує рівномірну температуру всередині, навіть для випічки великої партії на трьох рівнях. Будьте впевнені, усе буде просмажене з усіх боків.

Легко очищувані дверцята
Завдяки новій конструкції дверцят, з них можна безпечно та просто вийняти скло без зняття всіх дверцят. Використання двох засувок у верхній частині дверцят дозволяє обійтися без застосування будь-яких інструментів, і це можна зробити самостійно. Тепер доглядати за чистотою духової шафи зовсім просто.

Легко очищувана емаль
Це рішення зберігає внутрішню частину чистою, а так само забезпечує простоту у використанні, так як за гладкими поверхнями легше доглядати. Ми використовуємо легко очищувану емаль в якості стандартною в усіх наших духових шафах.

Емальована кришка
Емальована кришка є дуже зносостійкою. Вона забезпечує безпеку та комфорт.

Газ-контроль
Якщо вогонь випадково згас, конфорка миттєво припинить подачу газу. Завдяки цьому, приготування завжди буде безпечним.

Поверхня емальована
Якщо нам потрібен традиційний дизайн кухні, кращим вибором буде газова плита з емальованим оздобленням. Емальовані газові плити добре поєднуються з передніми панелями плит і кухонною зоною, доповнюючи атмосферу кухні. Ці газові плити легко чистити: емальоване оздоблення зменшує адгезію бруду, у той час як губка та миючий засіб усувають найстійкіші плями.

Рецепти на дверцятах
Рецепти на внутрішній стороні дверцят духовки - це практична інструкція, яка завжди у вас під рукою. Це інформація про страву, температуру, спосіб, і час її приготування.

Деко для випічки procook
Гексагональна структура дека procook, розроблена компанією Hansa, - це сучасне рішення для приготування здоровішої і смачнішої їжі. Цього вдалося досягти за допомогою спеціальних поглиблень у формі стільників. Крім того, використовується антипригарна емаль. Завдяки такому рішенню, шматочки м'яса не прилипають до поверхні, або готуються у власному соку під час смаження. Технологія procook - ще одне зручне та здорове рішення, яке ми пропонуємо.

Стандартне підсвічування
Підсвічування духової шафи, що розташоване на задній стінці камери, дозволяє чітко розглянути страви, що готуються. 

Тип плити

Газова

Тип керування

Механічне

Дисплей

Немає

Клас енергоспоживання

А

Варильна поверхня
Тип варильної поверхні

Газова

Покриття робочої поверхні

Емаль

Кількість конфорок

4

Газ-контроль

Так

Матеріал решіток поверхні

Емальовані

Кришка варильної поверхні

Металева

Духова шафа
Тип духовки

Газова

Корисний об'єм, л

56

Гриль

Немає

Конвекція

Немає

Особливості духової шафи

Газ-контроль

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

50 x 85 x 60

Основний колір

Білий