Код: 6474638 Газова варильна поверхня Candy CSVG64SGB

  • Артикул: CSVG64SGB
  • Тип поверхні: Газова
  • Покриття: Загартоване скло
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Розмір (Ш х В х Г): 59.5 x 3.5 x 51 см

Гарантія: 12 місяців

Традиційна панель
Варильна поверхня Candy CSVG64SGB відноситься до вбудованих моделей, які популярні в сучасних кухонних інтер'єрах. Ця техніка має базовий функціонал, завдяки чому власнику забезпечено продуктивне використання приладу в побутових цілях. Приготування їжі на газі дозволяє досить швидко досягти необхідного ступеня готовності страви.

Поверхня із загартованого скла
Дизайн варильної поверхні мінімалістичний і не має вишуканості в деталях. Завдяки своєму стриманому вигляду панель легко інтегрувати в уже продумані заздалегідь інтер'єрні рішення. Поверхня плити зроблена із загартованого скла, що робить її не тільки чудовою зовні, але і досить зносостійкою: таке скло не деформується від високої температури та стійке до появи подряпин і відколів.

4 зони приготування
Як і більшість варильних панелей, дана модель оснащена 4 зонами з пальниками. Кожна з них має різну потужність і, відповідно, розрізняється діаметр. Особливу увагу варто віддати турбоконфорці: вона має найбільший діаметр, потужність 3500 Вт і подвійне кільце полум'я.

Механічні регулятори
Управління потужністю нагріву відбувається за допомогою механічних поворотних регуляторів: кожній конфорці відповідає свій маніпулятор, повертаючи який ви додаєте або зменшуйте потужність горіння. Інтерфейс має символічні зображення, що дають розуміння того, який важіль відповідає певній зоні нагріву.

Решітки з чавуну
Потужні чавунні решітки тримають посуд над варильною поверхнею, даючи полум'ю впливати на його дно. Вони міцні та не вимагають особливого догляду: достатньо протерти решітки ганчіркою.

Безпека від витоків газу
Система газ-контролю перешкоджає витоку газу, що забезпечує безпеку для користувачів і не дає техніці дарма витрачати цінний ресурс. 

Тип варильної поверхні

Газова

Вид варильної поверхні

Класична

Тип керування

Механічне

Дисплей

Немає

Основні характеристики
Покриття робочої поверхні

Загартоване скло

Кількість конфорок

4

Діаметр і потужність конфорок

Задня ліва: потужність 1.7 кВт

Задня права: потужність 2.9 кВт

Передня ліва: потужність 3.5 кВт

Передня права: потужність 0.95 кВт

Електропідпал

Так

Газ-контроль

Так

Особливості

Конфорка з подвійним рядом полум'я

Матеріал решіток поверхні

Чавунні

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59.5 x 3.5 x 51

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

56 x 49

Вага, кг

14.5

Вага в упаковці, кг

15.8

Основний колір

Білий