Код: 6807023 Газова варильна поверхня Hansa BHKS630540

  • Артикул: 21099
  • Тип поверхні: Газова
  • Покриття: Загартоване скло
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Розмір (Ш х В х Г): 59 x 5.2 x 52 см

Гарантія: 12 місяців

Загартоване скло
Варильна поверхня Hansa BHKS 630540 представлена чудово продуманою конструкцією, основою якої стало загартоване скло. Цей матеріал чудово вписується в список вимог до даного типу техніки: надійний, ідеально гладкий, що легко очищається. При нагріванні скляна база не псується, так як навіть висока температура полум'я неспроможна нашкодити йому.

Функція газ-контролю
Газ-контроль необхідний забезпечення якісного горіння полум'я і контролю витоків. Коли датчики фіксують згасання полум'я за допомогою вимірювання температури поверхні біля конфорок, варильна поверхня відразу перекриває виходи газу назовні, щоб той не нашкодив оточуючим.

Автоматичний розпал
Опція розпалювання автоматичним способом дуже ефективна на практиці та дозволить вам із граничним комфортом користуватися варильною технікою. Тепер для розпалювання конфорки достатньо лише одного повороту рукоятки, після чого висікається іскра, яка разом із газом дає полум'я, жар якого можна відрегулювати на власний розсуд.

Управління полум'ям
Технологія Flame Control представлена опцією, яка дозволяє вибрати за допомогою механічних перемикачів рівень інтенсивності горіння вогню. Так ви зможете зупинити обертання рукоятки на будь-якому з 9 значень, щоб вибрати потрібну міру для своєї страви.

Чавунні решітки
Використання чавуну для створення решітчастих тримачів цілком виправдане. Саме такий матеріал добре протистоїть зносу, дозволяючи розташувати на поверхні повні ємності їжі.

Форсунки для балонів
Відмінною особливістю техніки стала можливість під'єднання її до балонного газу, який буде дуже зручним у місцях, де немає газової магістралі. Тепер приготування їжі максимально спрощене. 

Тип варильної поверхні

Газова

Вид варильної поверхні

Класична

Тип керування

Механічне

Дисплей

Немає

Основні характеристики
Покриття робочої поверхні

Загартоване скло

Кількість конфорок

4

Діаметр і потужність конфорок

Велика конфорка 9.8 см (2.8 кВт)

Допоміжна конфорка 5.3 см (1 кВт)

Стандартна конфорка 7.4 см (1.8 кВт): 2 шт.

Електропідпал

Так

Газ-контроль

Так

Матеріал решіток поверхні

Чавунні

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59 x 5.2 x 52

Вага, кг

8.3

Основний колір

Чорний