Код: 6052591 Газова варильна поверхня Pyramida PFG 646 Black

  • Артикул: PFG 646 BLACK
  • Тип поверхні: Газова
  • Покриття: Загартоване скло
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Розмір (Ш х В х Г): 60 x 5 x 50 см

Гарантія: 3 роки

Міцний корпус із загартованого скла
Сучасна техніка легко стає прикрасою кухні - корпус із загартованого скла виглядає просто чудово і в класичному інтер'єрі, і в стилі модерн. Практичні матеріали та преміальний вигляд - це робоча поверхня Pyramida.

Усього одне натискання
Сірникам і запальничкам немає місця на сучасній кухні. Варильна поверхня Pyramida оснащена системою автоматичного підпалу, яка позбавить вас зайвих труднощів. Активувати подачу газу до потрібної конфорки та запалити його можна одним рухом, просто натиснувши на ручку.

Чотири зручні газові пальники
Чим точніше підібрана температура приготування смачного частування, тим краще виходить результат. Тому у варильній поверхні Pyramida PFG 646 BLACK встановлено 4 конфорки різного діаметру та потужності: 1-ша конфорка (велика): 3 кВт, 2-га і 3-тя конфорки: 1,75 кВт, 4-та конфорка: 1 кВт. Посуд великого діаметру або маленька каструлька, тушкування на слабкому вогні або просмажування до хрусткої скоринки за дуже короткий час - якою буде ваша страва обираєте ви. Нова робоча поверхня - це надійний помічник у кулінарних експериментах і приготуванні добре знайомих страв!

Економте з Pyramida
Форсунки для пропан-бутану (LPG) включені в заводську комплектацію поверхні Pyramida PFG 646 BLACK, а значить, вам не доведеться купувати їх додатково.

Емальовані решітки для посуду
Міцні та довговічні решітки виконані з емальованої сталі. Цей матеріал легко витримує високу температуру та тривале нагрівання, тому така опора служить довгі роки, не вимагаючи ні заміни, ні особливого догляду.

Надійний вибір
Ми докладаємо величезних зусиль, щоб Ви отримували задоволення від використання нашої продукції, і допоможемо з рішенням будь-яких непередбачуваних ситуацій, що стосуються техніки Pyramida.

Тип варильної поверхні

Газова

Вид варильної поверхні

Класична

Тип керування

Механічне

Дисплей

Немає

Основні характеристики
Покриття робочої поверхні

Загартоване скло

Кількість конфорок

4

Діаметр і потужність конфорок

Передня ліва: потужністю 3000 Вт

Передня права: потужністю 1000 Вт

Задня ліва: потужністю 1750 Вт

Задня права: потужністю 1750 Вт

Електропідпал

Так

Газ-контроль

Ні

Матеріал решіток поверхні

Емальовані

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

60 x 5 x 50

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

65.5 x 16.5 x 57.5

Вага, кг

10.5

Вага в упаковці, кг

12.5

Основний колір

Чорний