Код: 6456730 Прасувальна система Tefal QT1020E0

  • Артикул: QT1020E0
  • Тип: Прасувальна система
  • Потужність: 1600 Вт
  • Підошва: Нержавіюча сталь
  • Подача пари: 35 г/хв

Гарантія: 2 роки

Моментальний догляд за речами із системою «All-in-one» для прасування і відпарювання
QT1020E0 IxeoTefal IXEO - це інноваційне рішення для догляду за одягом і будинком. Перше універсальне рішення для парової праски та для чудового догляду за одягом і будинком. Тільки IXEO має запатентовану трьохпозиційну інтелектуальну вертикальну дошку з вбудованим гаком для підвішування. Використовуйте її горизонтально як прасувальну дошку, тільки з меншими труднощами, вертикально для контрольованого відпарювання з результатом прасування або під кутом 30° для максимального комфорту та зручності. Інтелектуальна парова праска удвічі легша за традиційну праску, орієнтована на точність і має всього одну настройку, яку можна безпечно використовувати для всього гардероба, що спрощує і прискорює догляд за одягом. На 1600 Вт IXEO нагрівається всього за 45 секунд. Підігріта підошва в поєднанні з технологією Turbo Steam забезпечує високу ефективність: потужний тиск у 5 бар створює прискорення 35 г/хв, усуваючи навіть сильні складки в одну мить. Більш того, Tefal IXEO дезінфікує в міру того, як він відпарює, видаляючи запахи та вбиваючи до 99,9% відомих бактерій. Ємність для води об'ємом 1 л (знімна для зручної заправки) дає вам можливість до 40 хвилин використання і має картридж для накипу для тривалої роботи. Тим часом, легка, портативна основа дозволяє вам переміщати IXEO без обмежень. Крім того, завдяки вбудованим колесам, IXEO - легко переміщати та зберігати.

Вбудована вертикальна дошка
Три позиції - вертикальна та похилі - покращують ергономіку для зручнішого та ефективнішого використання. Вбудована дошка чудово замінює звичайну прасувальну дошку.

Ефективне видалення складок
Технологія нагрівальої підошви парової праски в поєднанні з технологією парового удару під тиском 5 бар дозволяють ефективно та швидко розправити будь-які складки.

Просто використовувати
Інноваційний дизайн для комфортного, легкого та ретельного прасування завдяки новій насадці, яка у два рази легше звичайної парової праски.

Миттєві результати
Швидкий нагрів за 45 секунд - ваш пристрій «All-in-one» буде готовий саме тоді, коли вам зручно, і допоможе вам завжди виглядати бездоганно.

Знімний резервуар для води
Об'єму 1 л вистачить на тривалого прасування або відпарювання, резервуар можна зручно наповнювати під час використання.

Безпечна для всіх типів тканини
Доглядайте за будь-якими речами у вашому гардеробі без ризику пропалити або пошкодити тканину, навіть найделікатнішу, як шовк.

Мобільність і комфорт
Завдяки знімній легкій основі ви можете використовувати пристрій де і коли зручно для відпарювання штор, меблів і багато чого іншого.

Освіжає і дезинфікує
Потужна пара знищує до 99.99% мікробів і бактерій, освіжає речі й усуває неприємні запахи під час відпарювання.

Аксесуари в комплекті
У комплект з даною моделлю входять щітка для щільної тканини та затискачі для закріплення тканини на вертикальній дошці.

Зручне транспортування
Переміщуйте пристрій легко та зручно завдяки вбудованим невеликим колесам. 

Тип

Прасувальна система

Потужність, Вт

1600

Підошва

Нержавіюча сталь

Подача пари, г/хв

35

Об'єм резервуара для води, мл

1000

Функції

Автовідключення

Захист від накипу

Вертикальне відпарювання

Особливості

Постійна подача пари

Паровий удар

Індикатор нагріву

Індикатор необхідності очищення від накипу

Колеса

Кліпси

Контроль подачі пари на ручці

Гачок для підвішування

Знімна база

Відсік для зберігання шнура

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Розміри, см

166 х 40 х 40

Вага, кг

13.73

Колір

Чорний, мідний