Код: 6741272 Прасувальна система Tefal QT1510E0

  • Артикул: QT1510E0
  • Тип: Прасувальна система
  • Потужність: 2980 Вт
  • Підошва: Нержавіюча сталь
  • Подача пари: 35 г/хв
  • Паровий удар: 90 г/хв

Гарантія: 2 роки

Прасувальна система IXEO+ QT1510E0 - це революційний підхід у догляді за речами «Все в одному» завдяки поєднанню передової технології відпарювання та дошки Smart Board.

Прасуєте ви заздалегідь або на останніх хвилинах перед виходом — прасування та відпарювання вашого одягу завжди будуть ефективними та легкими завдяки інноваційній технології подачі пари.

Легка насадка праски відрізняється оптимальною ергономікою і важить у два рази легше за звичайну праску. Швидке нагрівання за 70 секунд і безліч інших функцій поєднано в IXEO — революційній прасувальній системі.

Повний комфорт і легкість
Революційне рішення для догляду за одягом для всіх видів прасування з інноваційною трипозиційною дошкою, покращеною ергономікою та передовими технологіями. Вбудована дошка Smart Board пропонує 3 позиції для прасування: горизонтальна, вертикальна та під кутом 30°.

Видалення складок
Пристрій оснащений інноваційною технологією Twin Boiler і створює тиск 5 бар, подає постійну пару зі швидкістю 35 г/хв і паровий удар 90 г/хв.

Ультралегка насадка
Інноваційний дизайн з покращеною ергономікою для легких і ефективних результатів, завдяки насадці, яка важить усього 530 г, що вдвічі легше за звичайну праску.

Освіжає та дезінфікує
Легкість догляду за одягом поєднується з дезінфекцією, відпарюванням. Потужна сила пари вбиває до 99.9% бактерій і мікробів, освіжає речі й усуває неприємні запахи під час відпарювання.

Зручна знімна база
Завдяки знімній легкій базі ви можете використовувати пристрій де і будь-коли, для відпарювання штор, меблів і багато іншого.

Швидке нагрівання
Ваша прасувальна система «Все в одному» буде готова до роботи через 70 секунд після ввімкнення.

Технологія Smart Protect
Удосконалена система догляду за тканинами для безпечного прасування всього вашого гардеробу та навіть таких делікатних тканин, як шовк, без додаткових налаштувань.

Не вимагає догляду
Система захисту від накипу підтримує високу продуктивність прасувальної системи, а також її захист і догляд.

Високоточний носик
Насолоджуйтесь плавним легким доглядом кожного сантиметра вашого одягу з високоточним носиком для таких важкодоступних зон, як коміри та шви.

Універсальний і легкий догляд за одягом
Догляд за одягом завжди буде максимально комфортним і легким завдяки добре продуманому дизайну та складаним опорам для регулювання висоти.

Легке транспортування
Невеликі коліщата під паровою системою для прасування забезпечують її легке транспортування. 

Тип

Прасувальна система

Потужність, Вт

2980

Підошва

Нержавіюча сталь

Подача пари, г/хв

35

Паровий удар, г/хв

90

Об'єм резервуара для води, мл

1000

Функції

Автовідключення

Вертикальне відпарювання

Особливості

Довжина парового шлангу: 1.7 м

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Довжина кабелю, м

3

Розміри, см

168 х 39.8 х 41

Вага, кг

9.91

Колір

Чорний, сірий