Код: 6501161 Графічний планшет Huion HS64 + рукавичка

  • Артикул: HS64
  • Розміри поверхні: 160 x 102 мм
  • Роздільна здатність: 5080 лін/дюйм
  • Інтерфейси: USB

Гарантія: 12 місяців

Стильний дизайн і зручність у роботі
Планшет HS64 має товщину всього 8 мм, вага - 258 грам. Він виконаний у стилі мінімалізму, маючи при цьому точки на робочій поверхні, що може допомогти в малюванні рівніших ліній початківцям користувачам. Його габарити - 6,3 дюйма - це досить великий розмір робочої поверхні для малювання та ігор, що, безсумнівно, принесе користувачам приємні враження.

Робота з Android
Підтримка під'єднання планшета до операційної системи Android означає, що ви можете використовувати графічний планшет для малювання не тільки на ПК/ноутбуку, але і працювати з мобільним телефоном або планшетом. Це удосконалення розширює функціонал можливостей вашої роботи з пристроєм, роблячи цим планшет HS64 мобільнішим.

Кращий досвід малювання
Ручка без батареї PW100 забезпечує безперервну роботу, оскільки її не потрібно заряджати; 8192 рівні чутливості до тиску пера та роздільна здатність пера 5080 LPI надають можливість працювати точніше та плавніше, що допомагає робити акцент на деталях. Частота відгуку у 266 PPS забезпечує швидку реакцію на кожен рух пера без затримок з вищою точністю і кращою продуктивністю. Завдяки цим функціям, HS64 володіє чудовими характеристиками пера, що робить процес малювання приємнішим.

Клавіші
4 користувацькі експрес-кнопки допоможуть вам працювати швидше і якісніше, оскільки всі клавіші можна легко налаштувати в інтерфейсі драйвера під будь-який зручний для вас функціонал.

Сумісність
Графічний планшет працює з такими операційної системами як Windows 7 або пізніші версії, а також macOS 10.12 або пізніші версії і Android 6.0 або вище. При під'єднанні до телефону/планшету з операційною системою Android, вам буде потрібно використовувати адаптер OTG, який входить у комплектацію до планшету. 

Клас

Професійний

Тип вводу

Цифрове перо

Роздільна здатність

5080 лін/дюйм

Розміри робочої поверхні

Режим ПК: 160 x 102 мм. (6.3)

Кількість рівнів чутливості до натискання

8192

Інтерфейси

USB

Додаткові можливості

Підтримка нахилу на рівні 60 градусів

Максимальна швидкість відгуку: 266 PPS

Кількість експрес-клавіш: 4

Максимальна висота роботи пера: 10 мм

Розміри, мм

200 x 166 x 8

Вага, г

258

Колір

Чорний