Код: 6517390 Гриль Redmond RGM-M805 SteakMaster

  • Артикул: RGM 809
  • Тип: Електрогриль
  • Потужність: 2100 Вт
  • Розмір поверхні: 313 х 244 мм
  • Покриття пластин: Антипригарне

Гарантія: 2 роки

Гриль SteakMaster REDMOND RGM-M805 - інноваційний прилад, що поєднує можливості 3 кухонних пристроїв: гриля, духовки та барбекю. У стейкмайстрі можна смажити стейки, рибу та овочі на грилі, робити випічку та запікати страви в деці.

СтейкМайстер як гриль
SteakMaster RGM-M805 швидко нагрівається до потрібної температури (максимально до 240 °C) і стабільно тримає тепло протягом усього часу приготування. Це дозволяє добитися ідеального просмажування м'яса, овочів, риби та птиці. Для приготування різних продуктів у стейкмайстері передбачено 7 автоматичних програм. Серед них є також такі корисні програми, як «Розморожування» і «Підігрів». Додаткова опція гриля - приготування стейків різного ступеня просмажування: RARE - слабке просмаження (дозволяє робити стейки з кров'ю), MEDIUM - середнє просмажування і WELL DONE - сильне просмажування.

Антипригарне покриття панелей дозволяє смажити на грилі овочі, м'ясо та рибу з мінімальним використанням олії. Крім цього, у стейкмайстра є спеціальний піддон, в який стікають усі надлишки соку та жиру, які виділяються при смаженні. У результаті страви виходять дієтичнішими.

Розмір панелей SteakMaster RGM-M805 - 307 мм х237 мм. Ви зможете приготувати на них великий стейк Портерхаус, дві-три курячі відбивні, кілька порцій креветок гриль.

СтейкМайстер як духовка
Як духовка SteakMaster RGM-M805 відкриває необмежені можливості в приготуванні найрізноманітніших страв. У ньому можна тушкувати овочі та м'ясо, запікати рибу та картоплю, готувати гарніри та випікати пироги. Щоб використовувати стейкмайстер як духовку, потрібне деко REDMOND RAM-BP1 (або фольговані форми)*. Викладіть підготовлені продукти в деко, поставте його на панель гриля і зверху накрийте спочатку фольгою, а потім кришкою стейкмайстра. Деко добре проводить і утримує тепло, забезпечуючи високу швидкість приготування страв.

СтейкМайстер як барбекю
SteakMaster M805 розкривається на 180°. А оскільки нагрівальні елементи вбудовані безпосередньо в панелі, то можна готувати на двох панелях одночасно. Смажте тонко нарізані шматочки м'яса та риби, овочі та фрукти. Стейкмайстер готує без диму, тому його зручно використовувати вдома: робити смачні барбекю-частування можна прямо під час вечірки з друзями або вечері в колі сім'ї.

SteakMaster REDMOND: смажить по-справжньому! 

Тип

Електрогриль

Тип керування

Кнопкове

Потужність, Вт

2100

Регулювання температури, ° С

0-240

Розмір робочої поверхні, мм

313 х 244

Поверхня пластин

Ребриста

Покриття пластин

Антипригарне

Особливості

Автоматичне визначення часу приготування

Автоматичне визначення товщини продукту, що закладається

Автоматичне вимкнення після закінчення приготування

Індикація процесу приготування

Індикація ступеня підсмажування

7 автоматичних програм

Ручний режим

Відсік для зберігання шнура електроживлення

Захист від перегріву

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Пластик

Розміри, см

16.8 х 35.6 х 32.5

Вага, кг

4.5

Колір

Чорний