Код: 6489742 Гриль Tefal GC242D38

  • Артикул: GC242D38
  • Тип: Електрогриль
  • Потужність: 2000 Вт
  • Розмір поверхні: 288 х 258 мм
  • Покриття пластин: Антипригарне

Гарантія: 2 роки

Здорове харчування
Настільний закритий гриль Tefal Panini grill GC242D38 зацікавить усіх любителів смачної і здорової їжі. Готувати на ньому легко та комфортно, страви можна підбирати різноманітні за складом, а відмінний смак, незрівнянний аромат і ефектний характерний малюнок від решітки вас обов'язково порадує. Приготування відбувається без використання додаткового жиру, тому з успіхом можна застосовувати запечені на грилі продукти зі зниженою калорійністю в дієтичному харчуванні.

Практичність у роботі
Конструкція приладу продумана з урахуванням краси, зручності та безпеки. Корпус традиційної прямокутної форми виготовлений з надійної нержавіючої сталі зі вставками з міцного харчового пластику. Дане дизайнерське рішення дозволяє приладу з успіхом вписатися в інтер'єр будь-якої кухні. Для безпеки всі деталі збірки, що стикаються з тілом людини надійно термоізольовані, це відноситься і до ручок, що не нагріваються. Антипригарне покриття жаростійкої поверхні захищає продукт від прилипання і полегшує очистку після експлуатації. Досить тільки пройтися губкою з миючими засобами та протерти панель насухо, а додатковий піддон для збирання жиру, що виділився при смаженні, без зусиль знімається і миється в посудомийній машині.

Висока продуктивність
Незважаючи на компактність (габарити всього 11.8х33.7х36.4 см) модель відрізняє висока потужність у 2000 Вт. Прилад розігрівається до максимальних температур дуже швидко. Про його готовності до роботи свідчить світловий індикатор нагріву. Розміри робочої поверхні 28.8 х 25.8 см дозволяють зручно розмістити на жаростійкій панелі 2-6 порцій м'яса, риби, морепродуктів, овочів або закритих бутербродів з усілякими начинками. Сам процес готування займає кілька хвилин і супроводжується світінням спеціального датчика. 

Тип

Електрогриль

Тип керування

Механічне

Потужність, Вт

2000

Кількість температурних режимів, шт

3

Розмір робочої поверхні, мм

288 х 258

Поверхня пластин

Ребриста

Покриття пластин

Антипригарне

Особливості

Довжина шнура: 0.9 м

Піддон для збору жиру

Індикатор нагріву

Індикатор роботи

Можливість вертикального зберігання

Термоізольовані ручки

Датчик температури

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Метал

Розміри, см

11.8 х 33.7 х 36.4

Вага, кг

3.45

Колір

Сріблястий, чорний