Код: 6629671 Гриль Tefal GC750830

  • Артикул: GC750830
  • Тип: Електрогриль
  • Потужність: 2000 Вт
  • Розмір поверхні: 300 х 200 мм
  • Покриття пластин: Антипригарне

Гарантія: 2 роки

Кожен раз ідеальний результат підсмажування стейка від rare до well-done
Освойте приготування м'яса на грилі на найвищому рівні за допомогою електричного гриля OptiGrill Elite. Дивуйте сім'ю і друзів ідеальними стейками, незалежно від їх кулінарних уподобань: м'ясо з кров'ю або повне просмаження. Гриль OptiGrill Elite вимірює товщину шматків і враховує їх кількість, щоб автоматично регулювати час приготування для отримання ідеальних результатів просмажування. Ваші стейки будуть виглядати, як у ресторані, завдяки новій функції екстра обсмаження. Інтуїтивний датчик приготування зі зворотним відліком буде крок за кроком попереджати вас про досягнення нового ступеня просмажування. Дванадцять автоматичних програм гарантують приготування смачної курки, риби, овочів і багато чого іншого без необхідності постійно контролювати процес. Крім того, знімні деталі можна мити в посудомийній машині, що робить очистку простіше простого!

Розумний електричний гриль OptiGrill Elite: ідеальні результати просмажування
Готуйте на грилі, як професійний шеф-кухар, і вбивайте сім'ю і друзів ідеальними стейками, незалежно від їх кулінарних уподобань: м'ясо з кров'ю або повне просмаження. Запатентована технологія OptiGrill intelligent автоматично регулює параметри приготування, враховуючи товщину шматків для досягнення ідеальних результатів просмажування. Відчуйте всі переваги електричного гриля OptiGrill Elite: інтуїтивний датчик підкаже, коли слід додавати або виймати м'ясо в міру досягнення певного ступеня просмажувавання. Завдяки функції екстра обсмаження ваші стейки будуть мати дійсно ресторанний вигляд - хрустка скоринка зовні, ніжне м'ясо всередині. 12 автоматичних програм дозволяють не обмежуватися лише м'ясом: готуйте курку, рибу, овочі та багато іншого без необхідності постійно контролювати процес приготування. Знімні частини, які можна мити в посудомийній машині, книга рецептів у комплекті робить використання OptiGrill Elite надзвичайно зручним.

Унікальна запатентована інтелектуальна технологія OptiGrill: адаптується автоматично під ідеальні параметри приготування залежно від товщини та кількості вашої їжі, індикатор ступеня просмажування з touchpad сенсорною панеллю і цифровим екраном для візуалізації процесу приготування. 12 автоматичних режимів: Яловичина, Птиця, Бургер, Бекон, Сосиски, Паніні, Морепродукти, Риба, Картопля, Перець, Томати, Баклажан. 

Тип

Електрогриль

Тип керування

Сенсорне

Потужність, Вт

2000

Кількість температурних режимів, шт

15

Регулювання температури, ° С

120 °С - 270 °С з кроком 10 °С

Розмір робочої поверхні, мм

300 x 200

Поверхня пластин

Ребриста

Покриття пластин

Антипригарне

Особливості

Таймер на 60 хв

Пластини можна мити в посудомийній машині

Термоізольовані ручки

600 см² робочої поверхні

Знімні товсті пластини з антипригарною поверхнею з литого алюмінію

Кут нахилу панелі - 7° (для стікання жиру та легкого очищення)

Інтелектуальна технологія OptiGrill

Індикатор ступеня просмажування з touchpad

Цифровий екран візуалізації процесу приготування

Ручний режимі для різних продуктів

Режим розморожування

Функція Суперпросмажування

Режим повторного просмажування для 2-ої порції їжі

Зворотний відлік часу до завершення приготування

Вибір з 13 мов в меню управління (Укр/Рос)

12 автоматичних режимів:

яловичина

птиця

бургер

бекон

сосиски

паніні

морепродукти

риба

картопля

перець

томати

баклажан

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Розміри, см

18 х 36.3 х 34.1

Вага, кг

5.2

Колір

Чорний