Код: 6374268 Індукційна плита ERGO IHP-2606 White

  • Артикул: IHP-2606
  • Тип: Індукційна
  • Потужність: 3100 Вт
  • Кількість конфорок: 2 шт
  • Діапазон, °С: 0 - 240

Гарантія: 2 роки

ВИШУКАНИЙ СЕКРЕТ СМАКУ

Твій ранок починається не з кави, а з думки, чого б смачненького поїсти на сніданок? Індукційна плита ERGO IHP-2606 White подбає про будь-які ваші забаганки та стане невід’ємним аксесуаром кожної кухні. Витончений дизайн, склокерамічна варильна поверхня та зручне розташування елементів керування на чутливій сенсорній панелі перетворюють кожну індукційну плиту на справжню помічницю. Більше того, коефіцієнт корисної дії індукційної плити ERGO IHP-2606 White в рази перевищує показники газових чи електричних завдяки двом потужним конфоркам на 1800 Вт та 1300 Вт, що робить процес приготування страв максимально ефективним і швидким.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ УЛЮБЛЕНИХ СТРАВ

ERGO IHP-2606 White готує ваші улюблені страви за рахунок індукції, саме тому плита нагріватиме лише посуд, при цьому уся інша поверхня залишатиметься холодною. Досить грати в інтуїцію, підбираючи необхідний режим, – оберіть температуру для кожної конфорки у діапазоні 60 - 240 градусів та насолоджуйтесь неймовірним смаком. Для додаткової зручності модель оснащена режимом автоматичного виявлення посуду та таймером до 180 хвилин, що дозволяє виставляти бажаний час у даному діапазоні та продовжувати займатись важливими справами. Про закінчення приготування вас сповістить сигнал, а за вашу безпеку подбає функція автоматичного вимкнення.

CHILD SAFETY LOCK – З ТУРБОТОЮ ПРО НАЙРІДНІШИХ

Окрім того, ERGO IHP-2606 White просто незамінна у домі, де є маленькі діти, адже вона оснащена функцією Child safety. Варильна поверхня з легкістю блокується натисканням на символ замочку, тому ввімкнути плитку випадково або навмисно, а також змінити попередньо встановлені налаштування є просто неможливим.

ІНДУКЦІЙНА ПОВЕРХНЯ - НЕ ПРИВІД ЗМІНЮВАТИ ПОСУД

ERGO IHP-2606 Black не потребує повної заміни набору посуду. Для індукційної плити відмінно підходять каструлі чи сковорідки з рівним чавунним дном або з нержавіючої сталі. Для перевірки достатньо використати звичайний магніт, приклавши його до дна посуду. Якщо магніт закріпився – сміливо приступайте до приготування улюблених страв!

Тип

Індукційна

Дисплей

Є

Тип керування

Сенсорне

Потужність, Вт

3100

Кількість конфорок

2

Покриття конфорок

Склокераміка

Регулювання температури, °С

60 - 240

Таймер

До 180 хвилин

Особливості

Автоматичне виявлення посуду

Цифровий дисплей

Таймер з сигналом вимкнення

Автоматичне вимкнення

Child Safety Lock

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Склокераміка

Розміри, см

7.5 х 58 х 33

Вага, кг

5.45

Колір

Білий

Інструкції

Файл Опис
2315372.pdf (24,42 мб) User Manual ERGO IHP-2606