Код: 6467576 Миша Logitech Wireless Gaming Mouse G305 Black

  • Артикул: L910-005282
  • Тип з'єднання: Бездротове
  • Тип сенсора: Оптичний
  • Інтерфейс: USB

Гарантія: 2 роки

Бездротова миша Logitech G305 бездротова миша Logitech G305
Повністю програмований пристрій: 6 кнопок. Датчик HERO: 12000 dpi. Частота опитування: 12 мс

Технологія бездротового зв'язку Lightspeed
Бездротова ігрова миша G305 з підтримкою технології LIGHTSPEED і відмінними робочими характеристиками створена за останнім словом техніки і пропонується за доступною ціною. Закладена в ній новітня технологія бездротового зв'язку LIGHTSPEED тепер доступна кожному гравцеві.

Фантастично довгий час роботи від батареї
Завдяки датчику HERO і технології бездротового зв'язку LIGHTSPEED у гравців з'явилася можливість місяцями насолоджуватися улюбленими іграми без заміни батареї. Час роботи до повного розрядження досягає 250 годин при використанні всього однієї батареї типу АА. Мишу можна налаштувати таким чином, щоб в економічному режимі вона могла працювати без заміни батареї до 9 місяців. Для цього необхідне ПЗ Logitech Gaming Software. Коли рівень заряду батареї миші G305 знизиться до 15 %, ви дізнаєтеся про це завдяки світловому індикатору та застосунку Logitech Gaming Software.

Кнопки з пружинним механізмом
Завдяки пружинному механізму розділені ліва і права кнопки реагують на натискання миттєво і без збоїв. Крім того, його застосування дало змогу мінімізувати зусилля для натискання. У результаті нам вдалося забезпечити чітке і надійне спрацьовування, яке додасть вам впевненості в найспекотніші моменти гри.

Виключно легка вага
Ресурс основних перемикачів миші G305 (Ліва і права кнопки) становить 10 млн натискань. Також у цій моделі передбачені середня кнопка, кнопка регулювання рівнів чутливості та дві бічні кнопки, які користувач може запрограмувати відповідно до своїх потреб. Для цього слід скористатися ПЗ Logitech Gaming Software (LGS).

Датчик HERO
HERO - інноваційний оптичний датчик, розроблений групою Logitech G. Він вирізняється найкращою у своєму класі продуктивністю і споживає в 10 разів менше енергії, ніж аналогічні пристрої попереднього покоління. Датчик HERO забезпечує винятково високу точність відстеження і стабільно високу продуктивність, зберігаючи нульові значення згладжування, фільтрації та прискорення за будь-якого рівня чутливості в межах від 200 до 12 000 точок на дюйм. Вбудований запам'ятовувальний пристрій миші G305 дає змогу зберегти до п'яти профілів із п'ятьма налаштуваннями чутливості в кожному. 

Призначення

Звичайні

Розмір миші

Середня

Тип підключення

Бездротове

Інтерфейс

Радіоінтерфейс (USB)

Тип сенсора

Оптичний

Роздільна здатність, dpi

12000

Кількість кнопок

7 + колесо прокрутки

Додаткові характеристики

Елементи живлення: 1xAA

Додаткові функції сенсор: HERO

Розміри, мм

62.15 x 116.6 x 38.2

Вага, г

99

Основний колір

Чорний