Код: 5775722 IT набір Logitech Desktop MK120

  • Артикул: 920-002561
  • Тип з'єднання: Дротове
  • У наборі: Клавіатура + Миша

Гарантія: 3 роки

Цей надійний комплект з витонченою і зручною клавіатурою і високоточною оптичною мишею - відмінне поєднання комфорту, витонченості і простоти.

Зручне безшумне введення тексту

Ви оціните зручне безшумне введення тексту, яке забезпечується низькопрофільними клавішами, які практично не видають ні звуку, і стандартною розкладкою з повнорозмірними F-клавішами і цифровою панеллю.

Вологозахищена конструкція

Рідина витікає з клавіатури, так що вам не доведеться хвилюватися про псування устаткування через випадкове потрапляння на нього рідини.

Високоточне оптичне відстеження

Ви оціните плавне і точне переміщення курсору, що забезпечується високоточною оптичною технологією відстеження (роздільна здатність 1000 точок на дюйм).

Низькопрофільна конструкція

Низькопрофільна клавіатура витончено виглядає на робочому столі, дозволяючи вашим рукам розташовуватися більш природно і зручно.

Міцні клавіші

Ресурс клавіш становить до 10 мільйонів натиснень, так що ви зможете продовжувати використовувати цю клавіатуру набагато довше, ніж звичайну.

Під'єднання через USB-порти з підтримкою технології plug-and-play

Процес настройки дуже простий: досить під'єднати клавіатуру і мишу до USB-портів настільного комп'ютера або ноутбука, і можна починати використовувати пристрої без будь-яких додаткових дій.

Добре помітні клавіші

Напівжирне яскраве зображення символів на клавішах дуже добре помітно, що відмінно підійде користувачам, які не можуть похвалитися ідеальним зором. А ще ці символи довше не зітруться.

Стійкі регульовані ніжки

Ви можете висунути стійкі складні ніжки, щоб збільшити нахил клавіатури на 8 градусів і добитися максимальної зручності.

Надійність Logitech

Ви отримуєте високу якість і надійність, які зробили компанію Logitech світовим лідером у виробництві клавіатур і мишей. І все це за доступною ціною і з гарантією 3 роки!

Вигнута клавіша пробілу

Забезпечує більш природне положення рук, так що вам буде зручніше вводити текст. 

Комплект набору

Клавіатура

Миша

Призначення

Звичайні

Тип підключення

Дротове

Інтерфейс

USB

Колір

Чорний

Клавіатура

Матеріал корпусу: Пластик

Тип клавіш: Мембранні

Вологозахищена конструкція

Миша

Матеріал корпусу: Пластик

Тип датчика: Оптичний

Для обох рук (симетричний дизайн)