Код: 6281182 Коврик для мыши Logitech G440 Hard Control (943-000099)

  • Артикул: 943-000099
  • Материал: Резина, полипропилен
  • Размеры: 360 x 270 мм
  • Толщина: 3 мм

Гарантія: 2 роки

НИЗЬКИЙ КОЕФІЦІЄНТ ТЕРТЯ ПОВЕРХНІ
Позбутися інерції
Поверхня килимка G440 з вкрай низьким коефіцієнтом тертя є ідеальною для точних і швидких переміщень миші. Для переміщення миші по поліпропіленовій поверхні килимка потрібне невелике зусилля, що скорочує число помилок позиціонування до мінімуму.

ОДНОРІДНА ТЕКСТУРА ПОВЕРХНІ
Максимальна ефективність
Груба структура та непродумана конструкція можуть негативно вплинути на ефективність датчика миші. Килимок G440 має чисту, однорідну текстуру поверхні. Це дозволяє датчику миші точніше перетворювати рух миші в переміщення курсора, що часто неможливо на неоднорідній або брудній поверхні столу.

ІДЕАЛЬНО ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ДАТЧИКІВ LOGITECH G
Ідеальне поєднання
Килимок G440 дозволяє максимально використовувати підвищену точність датчика оптичних і лазерних мишей. Текстура поверхні килимка G440 дуже близька до оптимальних тестовим умов для мишей з датчиками Logitech G.

СТАЛА ГУМОВА ОСНОВА
Міцна та надійна основа
Лише миша ковзає по килимку G440, а сам він нерухомий. Підставка з натуральної гуми міцно пов'язана з високоміцною полістироловою серцевиною і надійно утримує килимок на столі.

БАГАТОШАРОВА КОНСТРУКЦІЯ
Комбінована міцність

Килимок G440 складається з трьох надійно зчеплених шарів. Верхній поліпропіленовий шар утворює поверхню килимка з низьким коефіцієнтом тертя. Високоміцна полістиролова серцевина служить надійною напівжорсткою основою. І нарешті, гумова основа надійно утримує килимок на столі. 

Можливість використання з двох сторін

Немає

Підставка під зап'ястя

Немає

Ширина, мм

340

Висота, мм

280

Товщина, мм

3