Код: 6453964 IT набір Logitech MK540

  • Артикул: 920-008686
  • Тип під'єднання: Бездротове
  • У наборі: Клавіатура + Миша

Гарантія: 2 роки

Впізнавання з першого погляду. Просто Advanced
MK540 Advanced - це бездротовий комплект, що складається з клавіатури та миші у звичному форм-факторі. Його перевагами є висока точність, зручність і надійність. Клавіші повнорозмірної клавіатури мають стандартні форму та розмір і легко розпізнаються на дотик. А ергономічна миша із симетричною конструкцією зручно поміщається в долоні як правої, так і лівої руки.

Бездротовий комплект, що під'єднується за технологією PLUG-AND-PLAY
Клавіатура та миша легко під'єднуються за допомогою одного мініатюрного USB-приймача Logitech Unifying. Вам надається надійне зашифроване з'єднання в діапазоні до 10 метрів практично без затримок і збоїв.

Знайома розкладка клавіатури
Клавіші цієї клавіатури оптимізовані для точної роботи, а шум при вводі практично відсутній. Поверхня і розкладка клавіш дають звичне відчуття комфорту, яке ні з чим не сплутаєш. Завдяки підставці для зап'ясть і регульованим ніжкам ви зможете працювати тривалий час, не відчуваючи втоми.

Зручна ергономічна миша
Ця бездротова миша обтічної форми має бічні вставки з м'якої гуми, які дозволяють зручно тримати її в правій або лівій руці. А завдяки поліпшеній системі відстеження і точному управлінню курсором ви будете почувати себе впевнено в будь-якій ситуації.

Усі засоби для продуктивної роботи у вас під рукою
Набір базових спеціальних клавіш дозволить швидко відкрити файли мультимедіа та калькулятор і перевірити рівень заряду батареї. Ви навіть можете налаштувати поєднання з клавішею Fn за своїм вибором, використовуючи програму Logitech Options.

Надійна конструкція, безперебійна робота
Вам не доведеться піклуватися про заміну батарей для клавіатури протягом 36 місяців. А термін служби батарей миші становить 18 місяців. Клавіатура захищена від попадання рідини (до 60 мл), а стійкі до стирання позначення на клавішах гарантують, що вони довго збережуть первинний вигляд. 

Комплект набору

Клавіатура

Миша

Призначення

Звичайні

Тип підключення

Бездротове

Інтерфейс

Радіоінтерфейс (USB)

Колір

Чорний

Клавіатура

Тип клавіатури: мембранний

Кількість кнопок: 106

Розміри: 457 x 193 x 24 мм

Вага: 805 г

Миша

Тип датчика миші: оптичний

DPI миші 1000

Симетричний дизайн

Кількість кнопок: 3

Розміри: 111 x 62 x 39 мм

Вага: 73 г