Код: 6773334 Подрібнювач Tefal MQ80E838

  • Артикул: MQ80E838
  • Тип: Подрібнювач
  • Потужність: 500
  • Кількість швидкостей: 1

Гарантія: 2 роки

Надійний прилад
Настільний мініподрібнювач Tefal ECO RESPECT NOIR MQ80E838 стане чудовим доповненням до парку кухонної техніки. Надійний бренд, відмінний дизайн, висока якість виготовлення, закладена у конструкцію надійність. Усе це робить покупку даного приладу виправданим. Тим більше, що вартість вас, швидше за все, також влаштує.

Стильний вигляд
Подрібнювач Tefal ECO RESPECT NOIR MQ80E838 виготовлений з пластику. При цьому варто відзначити оригінальний чорний матовий колір. Він чудово доповнить вашу кухню у сучасному стилі. Такий матеріал практичний, корпус легко утримувати рукою за рахунок текстурної поверхні.

Екологічний бренд
Компанія-виробник наголосила на екологічності в новій лінійці своєї техніки. Модельний ряд Tefal ECO RESPECT, до якого належить і даний подрібнювач, має величезний набір сучасних підходів до збереження ресурсів. По-перше, використається перероблений пластик. У конструкції моделі Tefal ECO RESPECT NOIR MQ80E838 частка перероблених матеріалів досягає позначки 93%! По-друге, новий двигун має підвищений ККД і може працювати економічніше на 66% за аналогічного рівня продуктивності. Тобто при потужності всього 500 Вт ви отримуєте можливості повноцінного кухонного комбайна!

Зручність у роботі
Кухонний подрібнювач Tefal ECO RESPECT NOIR MQ80E838 вирізняється продуманою конструкцією. Чаша має мірну шкалу для зручного відмірювання інгредієнтів. Кришка герметичної конструкції допоможе під час роботи з інгредієнтами, які можуть розбризкуватися. Особлива конструкція робочої насадки дозволяє одночасно подрібнювати, і перемішувати продукти, що прискорює процес роботи. 

Тип

Подрібнювач

Потужність, Вт

500

Регуляція швидкості

Немає

Кількість швидкостей

1

Матеріал ножів

Hержавіюча сталь

Обсяг чаші, л

0,5

Особливості

Знімне лезо

Можна мити в посудомийній машині

Живлення

Від мережі

Фізичні параметри
Колір

Чорний