Код: 6689306 Кабель Ugreen AV112 3.5mm M - 3.5mm M Cable 2m (Black)

  • Артикул: UGR-50363
  • Роз'єм входу: Audio 3.5mm
  • Роз'єм виходу: Audio 3.5mm
  • Довжина кабелю: 2 м

Гарантія: 12 місяців

Універсальна сумісність: 3,5-мм барвистий аудіокабель Ugreen дозволяє легко під'єднати до вашого автомобіля будь-який з iPod, iPhone, iPad, iphone, MP3-плеєра або планшета, під'єднаний до 3,5-мм аудіопорту, до портативних бездротових динаміків Bluetooth або домашньої стереосистеми, сумісний з будь-якими цифровими пристроями зі стандартним 3,5 мм аудіороз'ємом, такими як навушники Beats, iPhone, iPod, Samsung Galaxy, ноутбук, планшети, MP3-плеєри, стільникові телефони, автомобільна або домашня допоміжна стереосистема, динамік і т. д.

Якість стереозвуку: стерео аудіокабель Ugreen 3,5 мм «тато-тато» виготовлений з емальованої 100% безкисневої міді, що забезпечує високу якість звуку та максимальну провідність і довговічність. 24K золоті контакти для оптимальної передачі сигналу та корозійної стійкості.

Тонкий роз'єм: Цей 3,5-мм стереофонічний звуковий кабель дозволяє легко під'єднати 3,5-мм стереороз'єм до роз'єму для навушників, не знімаючи тонкий чохол на смартфонах або планшетах.

Неймовірно довговічний: завдяки терміну служби вигину 10000+ у кілька разів довше, ніж в оригінальних звукових кабелів, металевому корпусу преміум-класу та міцній гнучкій бавовняній нитці всередині, екологічно чистим матеріалам TPE і зовнішній нейлоновій обплітці, цей кабель дійсно довговічний.

Тип

Аудіокабель

Роз'єм входу

Audio 3.5mm

Роз'єм виходу

Audio 3.5mm

Довжина кабеля, м

2

Основний колір

Чорний

Гарантія

1 рік