Код: 6689308 Кабель Ugreen AV144 Type-C M - 2x 3.5mm F Audio Adapter 20см (Gray)

  • Артикул: UGR-30732
  • Роз'єм входу: USB Type-C
  • Роз'єм виходу: 2 х Audio 3.5mm F
  • Довжина кабелю: 0.2 м

Гарантія: 12 місяців

Кабель призначений для розширення двох додаткових гнізд 3.5 мм для ваших телефонів і планшетів з Type-C. Розгалужувач дозволяє використовувати пристрої зі звуковою платою з роз'ємом 3.5 мм (наприклад, навушники, автомобільну стереосистему, динамік) з новими пристроями Type-C. Крім того, це відмінний спосіб поділитися музикою, фільмами, відео або іграми із сім'єю або друзями через два навушники.

Розгалужувач для навушників з роз'ємом Type-C на два 3.5 мм оснащений емальованими мідними провідниками, трьома екранами (мідь, оболонка з TPE, оболонка з нейлоновим обплетенням) і корпусами з алюмінієвого сплаву.

Міцні екрани захищають звук від перешкод і забезпечують точність відтворення звуку. Адаптер з роз'ємом Type-C на 3.5мм для навушників забезпечує передачу звуку без втрат і чудову якість стереозвуку Hi-Fi.

Подвійний 3.5мм гніздовий роз'єм для аудіоадаптера USB-C - це комбінація нейлонового обплетення і корпусу з алюмінієвого сплаву, що забезпечує відмінну гнучкість і довговічність. Розширений дизайн з'єднання дротів дозволяє цьому аудіокабелю USB-C протистояти більшому зносу та забезпечувати триваліший термін служби.

Розгалужувач з роз'єму USB-C на два навушники має відносно невелику довжину 20 см, що дуже зручно для транспортування в дорозі. 

Тип

Аудіокабель

Роз'єм входу

USB Type-C

Роз'єм виходу

Audio 3.5mm

Довжина кабеля, м

0.2

Основний колір

Сірий

Гарантія

1 рік