Код: 6570658 Карта пам'яті Transcend 300S microSDXC 512GB UHS-I U3 (TS512GUSD300S-A) + SD адаптер

  • Артикул: TS512GUSD300S-A
  • Об'єм пам'яті: 512 ГБ
  • Клас швидкості: UHS-I (U3)
  • У комплекті: Адаптер

Гарантія: 5 років

Хочете звільнити пам'ять вашого мобільного пристрою, запускаючи програми з карти пам'яті? Карти пам'яті Transcend microSDXC/SDHC 300S - це правильний вибір! Ці носії відповідають вимогам останнього класу швидкості та демонструють чудові показники при виконанні випадкового читання і запису. Вони ідеально підходять для зчитування невеликих фрагментів даних і прискорення запуску додатків.

Чудово підходить для встановлення мобільних додатків
Користувачі часто встановлюють і запускають мобільні додатки з карт пам'яті microSD, щоб звільнити вбудовану пам'ять пристрою. При цьому, особливу важливість набувають показники продуктивності носіїв при виконанні операцій випадкового читання і запису. Карти пам'яті Transcend microSDXC/SDHC 300S відмінно підходять для встановлення мобільних додатків.

Application Performance Class
Стандарт Application Performance Class був створений з урахуванням цієї нової тенденції. Карти пам'яті Transcend microSDXC/SDHC 300S відповідають вимогам нового стандарту A1, забезпечуючи продуктивність не менш як 1500 IOPS при виконанні операції випадкового читання і 500 IOPS для операцій випадкового запису, а також швидкість послідовного читання не менше 10 МБ/с.

Швидкість передачі даних
Карти пам'яті Transcend microSDXC/SDHC 300S відповідають як стандарту UHS Speed ​​Class 3 (U3), так і вимогам UHS Video Speed ​​Class 30 (V30) для запису відео у форматі 4K Ultra HD, забезпечуючи швидкості читання і запису до 95 і 40 МБ/с , відповідно.

Місця вистачить для всіх необхідних даних
Окрім відмінних показників продуктивності при читанні та запису даних, карти пам'яті Transcend microSDXC/SDHC 300S володіють значною ємністю, яка становить 512 ГБ, що дозволить вам завжди тримати під рукою всі необхідні файли та мобільні додатки!

Створені для екстремальних ситуацій
Для забезпечення максимальної продуктивності та стабільності роботи, microSD карти пам'яті Transcend пройшли тести в екстремальних умовах. Відрізняються такими якостями, як: термостійкість, водостійкість, ударостійкість, стійкість до рентгенівського випромінювання і статичної електрики.

Програмне забезпечення RecoveRx
Ексклюзивна безкоштовна програма Transcend RecoveRx для пошуку та відновлення видалених файлів, таких як цифрові фотографії, документи, аудіо та відео.

Тип

microSD

Об'єм пам'яті

512 ГБ

Клас швидкості

UHS-I (U3)

Клас відеозапису

V30

Швидкість зчитування

До 95 МБ/с

Швидкість запису

До 40 МБ/с

В комплекті

Адаптер