Код: 6996987 Карта пам'ятi Transcend microSDXC 350V 256GB UHS-I U3 High Endurance + ad (TS256GUSD350V)

  • Артикул: TS256GUSD350V
  • Об'єм пам'яті: 256 ГБ
  • Клас швидкості: UHS-I (U3)
  • У комплекті: Адаптер

Гарантія: 5 років

Карти пам'яті Transcend High Endurance microSDXC 350V, призначені для відеореєстраторів, камер відеоспостереження та систем відеоспостереження, розроблені для задоволення потреб пристроїв з інтенсивним записом. Щоб забезпечити максимальний рівень надійності, карти пам'яті High Endurance microSDXC 350V піддаються великим випробуванням у суворих умовах, проходять тести на водонепроникність, термостійкість, ударостійкість і стійкість до статичної електрики та рентгенівського випромінювання.

Для високопродуктивних пристроїв
Відеореєстратори та камери безпеки вимагають стабільного безперебійного запису протягом тривалих періодів часу - щоб зафіксувати критичні моменти. Карти пам'яті Transcend High Endurance microSDXC 350V здатні витримати до 240 000 годин запису відео у форматі Full HD, що робить їх підходящими для пристроїв із необхідністю інтенсивного запису, для яких потрібні об'єм пам'яті та надійна продуктивність.

Стабільність і надійність, яким ви довіряєте
Карти пам'яті Transcend microSDXC 350V забезпечують надійну продуктивність, що робить їх придатними для пристроїв з інтенсивним записом і забезпечує чіткий запис даних у форматі Full HD без пропущених кадрів.

Зберігайте стільки інформації, скільки хочете
Карти пам'яті Transcend microSDXC 350V мають ємність до 1TБ - достатньо для запису тисяч знімків і кількох годин відеозаписів Full HD, а це означає, що ви можете перестати турбуватися про брак пам'яті.

Створені для екстремальних ситуацій
Для забезпечення максимального рівня продуктивності та стабільності навіть у найбільш несприятливих умовах експлуатації карти пам'яті Transcend microSD піддаються суворим випробуванням. Вирізняються термо- і водостійкістю, ударостійкі, стійкі до рентгенівського випромінювання і статичної електрики.  

Тип

microSDXC

Об'єм пам'яті

256 ГБ

Клас швидкості

UHS-I (U3)

В комплекті

Адаптер