Код: 6421857 Каструля RINGEL Berlin (1.8 л) 16 см

  • Артикул: RG-20013-16
  • Каструля Berlin
  • Об'єм: 1.8 л
  • Діаметр: 16 см
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Наявність кришки: так
  • Зовнішній вигляд пакування може відрізнятися від фото

Гарантія: -

Каструля BERLIN від Ringel має привабливий зовнішній вигляд, відмінну функціональність, а також надійну й ергономічну конструкцію. Завдяки застосуванню нержавіючої полірованої сталі в якості матеріалу виготовлення, даний ківш поєднує в собі естетичну привабливість із високою практичністю.

МІЦНА КОНСТРУКЦІЯ ІЗ НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ

Каструля Ringel виготовлена із нержавіючої сталі з оптимальним вмістом хрому і нікелю, завдяки чому виріб отримує гарантований захист від корозії і деформації, а також не боїться нагріву до високих температурі є цілком безпечним для здоров'я. Завдяки товщині стінок 0,5 мм каструля відрізняється високою міцністю і максимальною довговічністю.

ТРИШАРОВЕ КАПСУЛЬНЕ ДНО - ШВИДКИЙ НАГРІВ

У конструкції ковша Ringel застосована спеціальна товста алюмінієва пластина, герметично запаяна всередині капсула з нержавіючої сталі. Таке рішення дозволяє ковшу швидше нагріватися і краще розподіляти тепло по всій поверхні, адже алюміній має підвищену, порівняно зі сталлю, теплопровідність. Завдяки цьому приготування їжі займає менше часу, що дозволяє заощадити як енергію, так і час.

РУЧКИ ІЗ СИЛІКОВАНИМИ НАКЛАДКАМИ

Зручні ручки, які не нагріваються, надійно закріплені заклепками. На ручки з нержавіючої сталі додатково одягнені силіконові накладки, для більш безпечного користування каструлями серії BERLIN

МАКСИМАЛЬНА ЗРУЧНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ

Каструля з нержавіючої сталі Ringel має цілу низку переваг, які максимально підвищують її ергономіку. Для точного вимірювання кількості води і продуктів у каструлі передбачена внутрішня мірна шкала. Прозора кришка з термостійкого скла з клапаном для виходу пари дозволяє стежити за приготуванням їжі, не знімаючи кришку з каструлі.

З каструлями серії BERLIN від Ringel будь-яка господиня легко і із задоволенням приготувати все від каші до супів. Вибирайте відповідний розмір каструлі, виходячи з кількості осіб у сім'ї, і насолоджуйтеся улюбленими стравами. Каструлі серії BERLIN від Ringel мають європейські і американські сертифікати якості, що підтверджує їх безпеку для здоров'я покупців. Готувати з каструлями Ringel можна на будь-яких типах поверхні включаючи індукційну. 

RINGEL - бренд якісного посуду та аксесуарів для кухні

Торгова марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду і вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд від бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня буде надихати вас на справжні кулінарні шедеври!

RINGEL - залізний характер, блискучий смак!

RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології та актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачеві найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є і буде на першому місці.

Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді і приладах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого і лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній окремій кухні.

Торгова марка RINGEL уперше представляє в Україні свої колекції посуду, першовідкривачами є серії сковорідок Canella і Chili.

 

Тип

Каструля

Серія

Berlin

Об'єм, л

1.8

Діаметр, см

16

Матеріал

Нержавіюча сталь

Матеріал кришки

Жаростійке скло

Матеріал ручок

Сталь и силікон

Антипригарне покриття

Ні

Тип джерела тепла

Газова плита

Електрична плита

Галогенна / Склокерамічна плита

Індукційна плита

Основний колір

Нержавіюча сталь

Можна мити в посудомийній машині

Так