Код: 6507418 Каструля RINGEL Bochum (5.4 л) 24 см

  • Артикул: RG 2015-24
  • Каструля Bochum
  • Об'єм: 5.4 л
  • Діаметр: 24 см
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Наявність кришки: так

Гарантія: -

Каструля RINGEL BOCHUM поєднує в собі вишуканий зовнішній вигляд, відмінну функціональність і тривалий термін служби. Нержавіюча полірована сталь, з якої виготовлена ​​ця каструля, є оптимальним матеріалом, що забезпечує одночасно і естетичну привабливість, і високу практичність виробу.
Особливістю даної серії є пряма форма корпусу, зовнішнє дзеркально-сатинове полірування поверхні та силіконові накладки на ручки.

ВИСОКОЯКІСНЕ ПОЛІРУВАННЯ ПОВЕРХНІ

Полірована поверхня каструлі Ringel не тільки надає посуду прекрасний зовнішній вигляд, але також забезпечує додатковий захист від корозії. Добре відполірований посуд з міцної нержавіючої сталі простий у догляді та здатен прослужити тривалий час, не втрачаючи свою зовнішню привабливість. Зовнішнє дзеркально-сатинове полірування додає вишуканості образу каструлі.

МІЦНА КОНСТРУКЦІЯ З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ

Каструля Ringel виготовлена ​​з високоякісної нержавіючої сталі з оптимальним вмістом хрому та нікелю, завдяки чому каструля відмінно захищена від корозії, не деформується навіть при високотемпературному нагріванні та при цьому є цілком безпечною для здоров'я. Товщина стінок у даній каструлі становить 0,5 мм, що забезпечує виробу міцність і довговічність.

ТРИШАРОВЕ КАПСУЛЬНЕ ДНО - ШВИДКИЙ НАГРІВ

Дно каструлі Ringel виготовлено тришаровим із застосуванням товстої алюмінієвої пластини, герметично запаяній всередині капсуля з нержавіючої сталі. Алюміній має підвищену порівняно зі сталлю теплопровідність, тому така каструля швидше нагрівається і краще розподіляє тепло по всій поверхні, що робить приготування їжі зручнішим і економічнішим.

РУЧКИ ІЗ СИЛІКОНОВИМИ НАКЛАДКАМИ

Зручні не нагріваючі ручки надійно закріплені заклепками. На ручки з нержавіючої сталі додатково надіті силіконові накладки, для безпечнішого користування каструлями серії BOCHUM.

МАКСИМАЛЬНА ЗРУЧНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ

Каструля з нержавіючої сталі Ringel має цілу низку переваг, які максимально підвищують її ергономіку. Для точного вимірювання кількості води та продуктів у каструлі передбачена внутрішня мірна шкала. Прозора кришка з термостійкого скла з клапаном для виходу пари дозволяє стежити за приготуванням їжі, не знімаючи кришку з каструлі.

З каструлями серії BOCHUM від Ringel будь-яка господиня легко та із задоволенням приготувати все від каші до супів. Вибирайте відповідний розмір каструлі, виходячи з кількості осіб у сім'ї, і насолоджуйтеся улюбленими стравами. Каструлі серії BOCHUM від Ringel мають європейські й американські сертифікати якості, що підтверджує їх безпеку для здоров'я покупців. Готувати з каструлями Ringel можна на будь-яких типах поверхонь включаючи індукційну. 

Тип

Кастрюля

Серія

Bochum

Об'єм, л

5.4

Діаметр, см

24

Матеріал

Нержавіюча сталь

Матеріал кришки

Жаростійке скло

Матеріал ручок

Сталь и силікон

Антипригарне покриття

Ні

Тип джерела тепла

Газова плита

Електрична плита

Галогенна / Склокерамічна плита

Індукційна плита

Основний колір

Нержавіюча сталь

Можна мити в посудомийній машині

Так