Код: 6531361 Клавіатура Genius Smart KB-102 USB Black

  • Артикул: 31300007410
  • Тип клавіатури: Звичайна
  • Тип під'єднання: Дротове
  • Інтерфейс: USB

Гарантія: 12 місяців

Налаштовуйте відповідно до ваших потреб
Збільшіть ефективність на 20-30% і навіть більше
Ви можете персоналізувати 12 функціональних клавіш для запуску програм, відвідування веб-сайтів, програвання мультимедіа, відправки емодзі, створення ярликів для програм. Натисканням однієї клавіші ви можете отримати доступ до часто використовуваних слів або фраз. Зручність і комфорт усього в одній клавіші від вас!

SmartGenius для налаштування клавіш Fn
Унікальна програма SmartGenius дозволяє налаштовувати клавіші Fn відповідно до ваших уподобань. Розумна клавіша Genius дозволяє отримати моментальний доступ до індивідуальних налаштувань. Якщо ви забудете налаштування, клавіша Genius нагадає вам про них, також дуже чудово дивитися на візуальну картину змін, коли ви перемикаєтеся між програмами.

Зручність і комфорт
Смарт клавіатура Genius це клавіатура, що настроюється під ваші вимоги, з повним контролем над 12 функціональними клавішами. За допомогою програми SmartGenius клавіатура може індивідуально налаштовуватися під конкретну програму, запуск соціальних мереж, веб-додатків, щоб ви могли комфортно працювати з вашими улюбленими програмами.

Створіть свою власну мультимедійну клавіатуру
Надавайте ярлики певним функціям, налаштовуйте клавіші мультимедіа на ваш смак
Ви можете призначити клавіші мультимедіа для будь-яких функціональних клавіш на власний розсуд. Ви також можете призначити будь-які із цих клавіш для швидкого доступу до вашого домашнього улюбленця або списку хітів, прослуховуючи музику за допомогою вашого улюбленого плеєра, такого як Spotify, KKBox, Yandex, Music та інших.

Більше розваг у соціальних мережах і додатках
Уявіть собі клавіатуру-емодзі, або створіть клавіатуру власної програми. Завантажте попередні профілі, щоб спробувати, що ви можете зробити! Настав час похвалитися своєю смарт-клавіатурою перед друзями.

Спостерігайте за смарт-клавіатурою в роботі після персоналізації ваших часто використовуваних програм
Візуалізуйте роботу смарт-клавіатури з функціональними клавішами, що настроюються. Для швидкості та зручності персоналізуйте функціональні клавіші, унікальні для різних програм! 

Призначення

Звичайні

Тип підключення

Дротове

Інтерфейс

USB

Тип клавіш

Мембранний

Кількість кнопок

102

Додаткові характеристики

Функціональні клавіші, що настроюються: F1~F12

Довжина кабелю, м

1.5

Розміри, мм

440.51 x 139.67 x 20.07

Вага, г

450

Основний колір

Чорний