Код: 6857601 Клавіатура Logitech Gaming Keyboard G213 Prodigy, UA (920-008093)

  • Артикул: 920-008093
  • Тип клавіатури: Звичайна
  • Тип з'єднання: Дротове
  • Інтерфейс: USB

Гарантія: 2 роки

ПРОДУКТИВНІСТЬ В ІГРАХ
Ігрова клавіатура G213 оснащена клавішами Logitech G Mech-Dome, які спеціально налаштовані для забезпечення чудової тактильної реакції і загального профілю продуктивності, схожого на механічну клавіатуру. Клавіші Mech-Dome мають повну висоту, забезпечують повну відстань ходу 4 мм, силу спрацьовування 50 г і тиху роботу.

LIGHTSYNC RGB
G213 має п’ять окремих зон освітлення, кожну з яких можна налаштувати з палітри з приблизно 16,8 мільйонів кольорів і різних рівнів яскравості відповідно до вашого стилю, системи чи простору. Технологія LIGHTSYNC забезпечує RGB-підсвічування нового покоління, яке синхронізує освітлення і ігрові профілі з вашим контентом. Налаштуйте все це швидко та легко за допомогою Logitech G HUB.

ЗАХИЩЕНИЙ ВІД ПРОЛИВАННЯ І ДОВГОВІЧНИЙ
Конструкція мембрани G213 і ключового каркаса створена для реального життя, забезпечуючи стійкість до проливання, перевірену на 60 мл рідини. Результатом є клавіатура, створена для боротьби з реаліями повсякденних ігор.

ІНТЕГРОВАНА ПІДСТАВКА І РЕГУЛЬОВАНІ НІЖКИ
Дворівневе регулювання кута нахилу дає змогу налаштувати клавіатуру так, щоб вона була зручною, а вбудована підставка для рук знімає дискомфорт або втому, тож ви можете комфортно грати один за одним.

СПЕЦІАЛЬНІ ЕЛЕМЕНТИ КЕРУВАННЯ
G213 оснащено спеціальними елементами керування медіафайлами, які можна використовувати для миттєвого відтворення, призупинення і вимикання музики та відео. Відрегулюйте гучність або перейдіть до наступної пісні одним натисканням кнопки. 

Призначення

Геймерські

Тип підключення

Дротове

Інтерфейс

USB

Тип клавіш

Мембранний

Кількість кнопок

113

Особливості

Підсвічування клавіш

Додаткові характеристики

Безшумна

З вологозахистом

З підставкою для рук

З регулюванням гучності

Довжина кабелю, м

1.8

Розміри, мм

218 x 452 x 33

Вага, г

1000