Код: 6426001 Кавоварка еспресо Ariete +1389 BG

  • Артикул: 00M138913AR0
  • Тип: Еспресо (ріжкова)
  • Потужність: 900 Вт
  • Тиск: 15 бар
  • Використовувана кава: Мелена, Чалди

Гарантія: 12 місяців

Оригінальний дизайн

Кавоварка Ariete 1 389 Blue - це унікальна техніка в стилі вінтаж. Хочете прикрасити свою кухню брендовою кавоваркою, яка створить незвичайну атмосферу? Зробити подарунок, який оцінять? Ця модель - те, що вам потрібно, вона особлива. Функціональна, проста у використанні та надійна, така кавоварка сподобається будь-якому кавоману. З нею ви відчуєте себе в затишній кав'ярні. Італійська торгова марка отримала світове визнання, завдяки техніці незвичайного дизайну, і ця модель - яскрава представниця продукції бренду.

Усе для смачної кави

Купити кавоварку Ariete 1389 BL Vintage - отримати відмінну техніку для приготування кави. З її допомогою ви зможете приготувати ароматний капучино. Для цього пристрій оснастили пристосуванням Thermocreamer. Просто заповніть ємність молоком, опустіть у неї насадку панарело та ввімкніть подачу пари. Пінку, яка у вас вийде, додайте до кави. Кавоварка має потужність 900 Вт, що дозволяє приготувати напій швидко. Резервуар для води вміщає 0,9 л. Кавоварка має тримач з двома кавовими фільтрами: для двох ложок кави, для однієї ложки кави/чалд. Якщо ви хочете готувати смачну каву просто та швидко, вам сподобається ця модель.

Піддон для крапель

Ціна Ariete 1389 BL прийнятна. Доглядати за кавоваркою дуже просто - вона має знімний піддон для крапель, який потрібен час від часу спорожняти. Завдяки цій особливості поверхня столу, на якому ви розмістили кавоварку, завжди буде залишатися чистою. Ця модель важить усього 3,61 кг, тому, якщо дуже любите каву, зможете взяти її із собою на дачу. Тепер ви зможете пити каву, коли забажаєте!
 

 

Тип

Еспрессо (ріжкова)

Дисплей

Немає

Тип керування

Механічне

Потужність, Вт

900

Тиск помпи, бар

15

Тип кави

Мелена

Чалди

Приготування капучіно

Ручне

Ємність для води, л

0,9

Оснащення

Знімний лоток для збору крапель

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, см

23 x 28 x 31

Вага, кг

3.61

Колір

Бежевий, білий