Код: 6355437 Кавоварка гейзерна Ariete 1344

  • Артикул: 00M134400AR0
  • Тип: Гейзерна (Moka)
  • Потужність: 500 Вт
  • Кава, що використовується: Мелена

Гарантія: 12 місяців

Ідеальний набір для сніданку
Насолоджуйтесь гарячими напоями протягом дня з універсальним приладом від ARIETE, що включає гейзерну кавоварку та пристрій, що використовується в якості капучинатора або електрочайника. Оригінальний набір дозволить готувати різні напої для всіх членів сім'ї і балувати дітей ароматним какао. Не важливо, як ви зустрічаєте новий день: з еспресо, що бадьорить, свіжозавареним чаєм, тонізуючими улуном або латте з повітряною танучою пінкою. ARIETE 1 344 ідеально підлаштується під будь-які смаки його власника.

Інтуїтивне керування
В універсальному наборі для сніданку ARIETE ергономіка продумана до найменших деталей. Блок керування виведений на фронтальну панель і представлений трьома функціональними кнопками, що відповідають за приготування кави, спінюваня молока і кип'ятіння води. А поворотна підставка дозволить розміщувати електроприлади під будь-яким кутом. У моменти простою пристрій вимикається для економії електроенергії.

Напої на будь-який смак
З потужністю під'єднання 500 Вт ARIETE забезпечить одночасну роботу двох приладів. При цьому кавоварка об'ємом 0.3 л дозволить зварити від 2 до 4 порцій напою за один цикл приготування. Спінювач створить до 140 мл збитого молока або закип'ятить 250 мл рідини. З можливістю підігріву води до певної температури набір порадує широким потенціалом у використанні. Асортимент напоїв не обмежується тільки лише кавою або чаєм. Користувач зможе за лічені миті приготувати зелений чай при температурі 80 °С, холодний кавовий напій або навіть молоко з фруктовим соком. ARIETE 1344 стане ідеальним рішенням для кухні будь-якої сучасної господині. 

Тип

Гейзерна (Moka)

Дисплей

Немає

Тип керування

Кнопкове

Потужність, Вт

500

Тип кави

Мелена

Приготування капучіно

Ручне

Ємність для води, л

0,3

Функції

Підігрів чашок/кофейника

Оснащення

Обертання на 360°

Знімний резервуар для води

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, см

32 х 15 х 24

Вага, кг

2.3

Колір

Білий