Код: 6307190 Кавоварка крапельна Ariete 1342 GR

  • Артикул: 00M134204AR0
  • Тип: Крапельна (фільтраційна)
  • Потужність: 840 - 960 Вт
  • Кава, що використовується: Мелена

Гарантія: 12 місяців

Незвичайний дизайн
Кавоварка Ariete 1342 має потужність 840-960 Вт і працює тільки з меленою кавою. Вона належить до типу крапельних, а це значить, що її гідно оцінять любителі неміцної і м'якої на смак кави американо. Дана модель здатна приготувати для вас від 4 до 12 порцій чудової кави за один цикл роботи, тому вона дуже зручна для всіх, хто хоче насолоджуватися смаком і ароматом напою в приємній компанії. Витончений дизайн у стилі вінтаж чудово впишеться в кухню зі світлим інтер'єром, додасть до неї нотку італійської елегантності. Придбайте такий прилад, і ви залишитеся задоволені його роботою.

Керування
Якщо ви мрієте про просту та функціональну кавоварку, варто купити Ariete 1342. Її корпус виконаний з пластику, а колба для готового напою - з міцного скла, стійкого до високої температури. На передній панелі розташовуються кнопки керування і невеликий дисплей. Ви можете встановити бажаний час ввімкнення приладу і приготування кави. Також можна встановити рівень міцності напою (нормальний, середньої міцності, міцний). Протикрапельна система дозволяє зберегти стіл у чистоті, оскільки вона відповідає за переривання подачі кави в той момент, коли ви витягаєте глечик.

Догляд
Ціна Ariete 1342 цілком прийнятна, якщо врахувати всі її переваги. У ній передбачена функція автоматичного вимкнення, яка спрацьовує в тому разі, якщо ви не використовуєте ввімкнений пристрій більш ніж 40 секунд. Кавоварка переходить у сплячий режим і вимикає функцію підігріву. Регулярне чищення допоможе зберегти її в ідеальному робочому стані. Усе, що потрібно зробити, - після кожного використання чистити фільтр від залишків кавового порошку та промивати його. Приблизно раз на місяць слід виконувати цикл автоматичного очищення приладу. 

Тип

Капельна (фільтраційна)

Дисплей

Є

Тип керування

Кнопкове

Потужність, Вт

960

Тип кави

Мелена

Приготування капучіно

Ні

Ємність для води, л

1,76

Функції

Регулювання міцності кави

Підігрів чашок/кофейника

Протикрапельна система

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, см

34.5 x 23.5 x 21

Вага, кг

2.9

Колір

Зелений