Код: 6303078 Кавоварка крапельна Polaris PCM 1215A

  • Артикул: 5055539116994
  • Тип: Крапельна (фільтраційна)
  • Потужність: 900 Вт
  • Кава, що використовується: Мелена

Гарантія: -

Кавоварка Polaris PCM 1215A - модель крапельного типу. Висока потужність 900 Вт забезпечує швидке приготування запашної кави американо.

Принцип роботи
Нагріта питна вода конденсується і проходить через шар меленої кави. Тут відбувається насичення напою смаком і ароматом. Готова кава стікає в глечик.

Кавоварка Polaris PCM 1215A - керування однією кнопкою
Простота пристрою в механічному керуванні. Щоб отримати до 1,2 л смачної кави, потрібно засипати мелену каву в сітчастий фільтр, залити потрібну кількість води та натиснути кнопку ввімкнення. Визначити рівень води в резервуарі можна за шкалою на прозорому віконці. Вимірюється об'єм у чашках - від 4 до 12. Мається на увазі, що в одній чашці 100 мл.

Протикрапельна система
Глечик для готової кави для зручності має ручку та кришку особливої ​​форми. Приготована кава стікає в отвір у кришці. Якщо прибрати ємність з підставки, подача кави блокується. Таким чином, не обов'язково чекати, коли кавоварка зварить увесь об'єм напою. Можна вийняти глечик, розлити готовий напій і поставити глечик назад для подальшого приготування.

Підігрів платформи
Якщо ви хочете дочекатися, коли вся кава буде готова, можете не переживати, що вона охолоне. Підігрів платформи під глечиком підтримує температуру готової кави.

При ввімкненні приладу вода нагрівається і утворюється пара, що піднімається по трубці. 

Тип

Капельна (фільтраційна)

Дисплей

Немає

Тип керування

Механічне

Потужність, Вт

900

Тип кави

Мелена

Ємність для води, л

1,2

Функції

Підігрів чашок/кофейника

Протикрапельна система

Підтримки температури

Оснащення

Індикатор рівня води

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Розміри, см

31 х 17 х 21.5

Вага, кг

1.48

Колір

Чорний