Код: 6771682 Кавоварка крапельна Redmond SkyCoffee M1519S

  • Артикул: RCM-M1519S
  • Тип: Крапельна (фільтраційна)
  • Потужність: 1000 Вт
  • Використана кава: Мелена

Гарантія: 2 роки

REDMOND SkyCoffee RCM-М1519S – розумна кавоварка, за допомогою якої ви приготуєте каву або чай зі смартфона, перебуваючи у будь-якій точці планети*. Об'єм глека 1,5 л дозволить вам зварити ароматний гарячий напій для великої родини або компанії друзів.

Кава в один клік
Контролювати роботу SkyCoffee ви можете не лише з панелі керування, а й зі смартфона. Встановіть мобільний додаток Ready for Sky** і запускайте приготування кави в один клік!

Забігаєте на хвилинку додому після роботи, щоб переодягтися та вирушити до спортзалу? Ви зможете на шляху зварити собі чашечку напою, що бадьорить, щоб зарядитися енергією для тренування. І вам не доведеться витрачати час на очікування.

Функція «Антикрапля»
Якщо ви знімите глечик з підставки до приготування напою, кавоварка автоматично призупинить подачу напою. Ви зможете налити собі чашку чаю або кави, не забруднивши піддон краплями.

Налаштування міцності
Ви можете відрегулювати міцність напою на свій смак і приготувати міцнішу насичену каву до сніданку, або м'яку та тонізуючу, щоб випити після вечері.

Відстрочка старту
RCM-М1519S може приготувати каву або чай до сніданку. За допомогою функції відстрочення старту ви можете встановити будь-який зручний час для приготування. Після того, як кавоварка закінчить свою роботу, вона перейде в режим підігріву, щоб зберегти температуру готового напою.

Захист від дітей
Щоб діти випадково не ввімкнули кавоварку, ви можете заблокувати панель керування зі смартфона або натиснувши кнопку на приладі.

Знімний фільтр
Для приготування напоїв можна використовувати знімний фільтр з ручкою в комплекті SkyCoffee або одноразові паперові фільтри.

Книга рецептів кави
З книгою рецептів для кавоварки ви зможете експериментувати з різноманітними рецептами, створюючи незвичайні кавові напої та вишукані десерти. 

Тип

Капельна (фільтраційна)

Тип керування

Кнопкове

Потужність, Вт

1000

Тип кави

Мелена

Ємність для води, л

1,5

Функції

Регулювання міцності кави

Протикрапельна система

Автовідключення

Підтримки температури

Оснащення

Індикатор рівня води

Особливості

Захист від перегріву

Керуючий додаток Ready for Sky

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Пластик

Довжина кабелю, м

0.8

Розміри, см

21.5 x 21.5 x 33.2

Вага, кг

2.4

Колір

Чорний, сріблястий