Код: 6487401 Комбінована плита Beko FSE 52130 DX

  • Артикул: 7787187902
  • Тип плити: Комбінована
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Корисний об'єм духовки: 60 л
  • Розмір (Ш х В х Г): 50 x 85 x 60 см

Гарантія: 3 роки

Приготування їжі займає багато часу та сил у кожної господині та тому дуже важливо, щоб сам процес відбувався в максимально комфортних умовах. Створити такі допоможе кухонна плита Beko FSE52130DX, яка володіє всіма необхідними параметрами, щоб ви змогли відчути себе шеф-кухарем. Доступна ціна комбінованої кухонної плити Beko FSE52130DX дозволяє придбати вірного та надійного помічника для приготування кулінарних шедеврів.

Готування на плиті Beko FSE52130DX перетвориться в одне задоволення. Вона обладнана газовою варильною поверхнею із чотирма конфорками. На різнокаліберних конфорках з електророзпалом можна готувати їжу різними способами. На маленькій (1 кВт) можна тушкувати м'ясо або овочі, а велика (2,9 кВт) ідеально підійде для швидкого приготування. Дві середні по 2 кВт кожна впораються з будь-якою стравою. Емальована решітка витримає велику вагу посуду, щоб ви могли радувати всю сім'ю смачними стравами. Потужність кожної конфорки регулюється механічними перемикачами.

Наявність електричної духової шафи в кухонній плиті Beko FSE52130DX дозволяє її використання в будь-якій ситуації. Відсутність електроенергії або газу не буде перешкодою для її експлуатації. Великий обсяг вбудованої духовки дозволяє помістити в себе великі порції продуктів. Наявність електричного гриля дозволить урізноманітнити щоденне меню смачною і корисною їжею. Запікайте м'ясо, рибу, овочі або балуйте себе солодкими десертами, а про чистоту внутрішніх стінок духовки подбає функція «Очищення парою». 

Тип плити

Комбінована

Тип керування

Механічне

Дисплей

Немає

Варильна поверхня
Тип варильної поверхні

Газова

Покриття робочої поверхні

Емаль

Кількість конфорок

4

Потужність конфорок, кВт

2.9 / 1 / 2 / 2

Електропідпал

Так

Газ-контроль

Так

Матеріал решіток поверхні

Чавунні

Кришка варильної поверхні

Скляна

Духова шафа
Тип духовки

Електрична

Корисний об'єм, л

60

Гриль

Є

Конвекція

Є

Особливості духової шафи

Таймер

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

50 x 85 x 60

Основний колір

Нержавіюча сталь