Код: 6811684 Комбінована плита Hansa FCML59325

  • Артикул: 57342
  • Тип плити: Комбінована
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Корисний об'єм духовки: 62 л
  • Розмір (Ш х В х Г): 50 х 85 х 60 см

Гарантія: 12 місяців

Комбінована плита HANSA
Плита HANSA FCML59325 з газовою варильною поверхнею і електричною духовкою допоможе вам готувати справжні кулінарні шедеври. 10 режимів духової шафи полегшують приготування навіть складних страв, цифровий таймер дає можливість ефективно керувати роботою духовки. Сучасний класичний дизайн дозволяє плиті HANSA легко інтегруватися в інтер'єр кухні.

10 режимів для будь-якого випадку
10 вбудованих режимів, серед яких є гриль, конвекція і розморожування, дають можливість легко приготувати страву будь-якої складності. Ви зможете активувати окремо верхній і нижній нагрівальний елемент або використовувати їх одночасно.

Зручне автопідпалювання
Вбудований у кожну ручку автопідпал дає змогу легко активувати будь-який пальник на варильній поверхні. Просто натисніть і поверніть ручку, і на обраній вами конфорці загориться вогонь.

Конвекція для ідеального пропікання
Завдяки функції конвекції гаряче повітря розподіляється рівномірно по всій духовій шафі. Тому страва на будь-якому рівні ідеально пропікається всередині та покривається апетитною скоринкою. Конвекція скорочує час приготування і дає змогу готувати одночасно на декількох рівнях із незмінно чудовим результатом.

Швидке нагрівання
Після ввімкнення температура в духовій шафі досягає 150 градусів усього за 4 хвилини, а це означає, що вам не доведеться довго чекати, перш ніж приступити до приготування.

Безпечна решітка
Решітка духової шафи обладнана спеціальним фіксатором безпеки, який збільшує її стійкість і не дає змоги страві впасти під час висування решітки.

Відмінний результат із ProCook
Спеціальне деко ProCook зі стільниковою формою дна забезпечує постійну циркуляцію гарячого повітря під стравою, завдяки чому вона готується швидше, виходить соковитішою і не пригорає так швидко, як на звичайному рівному деку.

Цифровий таймер для керування
Сенсорний цифровий таймер має два режими. У режимі контролю часу від стежить за тим, щоб страва не пригоріла та не зіпсувалася, і вимикає духовку після заданого вами періоду часу. У режимі відкладеного старту таймер без вашої участі вмикає та вимикає духову шафу згідно зі встановленим вами часом закінчення і вказаним загальним часом приготування.

Три скла для безпеки
Рефлективне покриття внутрішньої сторони дверцят і потрійне скління забезпечують безпечну температуру на зовнішній поверхні скла. Навіть під час роботи гриля ви можете торкатися до скла без небезпеки виникнення опіків і почервоніння.

Склокераміка Schott Ceran
Склокерамічна поверхня від німецького виробника Schott Ceran вирізняється високою зносостійкістю і надійністю. Завдяки абсолютно гладкій поверхні вона легко миється. Достатньо серветки та побутового засобу, щоб привести поверхню до ладу.

Просте очищення парою
Надгладка структура емалі стійка до забруднень і полегшує очищення духової шафи. Досить налити в деко 0.5 літра води, вибрати температуру 100 градусів і час 30 хвилин, і утворена пара просочить і розм'якшить жир та інші забруднення. Вам залишиться лише протерти поверхню м'якою серветкою, щоб ваша духовка засяяла чистотою. 

Тип плити

Комбінована

Тип керування

Механічне

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А

Енергоспоживання, кВт/год

0.76

Варильна поверхня
Тип варильної поверхні

Газова

Покриття робочої поверхні

Склокераміка

Кількість конфорок

4

Потужність конфорок, кВт

1 / 1.75 / 3 / 1.75

Розмір конфорок, мм

46 / 69 / 94 / 69

Електропідпал

Так

Газ-контроль

Так

Матеріал решіток поверхні

Чавунні

Кришка варильної поверхні

Ні

Духова шафа
Тип духовки

Електрична

Корисний об'єм, л

62

Конвекція

Є

Особливості духової шафи

Емаль легкого очищення

Таймер

Фізичні характеристики
Ящик для зберігання посуду

Висувний

Розміри (Ш х В х Г), см

50 х 85 х 60

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

53.5 х 97.5 х 68

Вага, кг

39.8

Вага в упаковці, кг

43.8

Основний колір

Чорний