Код: 6507556 Комбінована плита Hansa FCMM582977

  • Артикул: 56684
  • Тип плити: Комбінована
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Корисний об'єм духовки: 62 л
  • Розмір (Ш х В х Г): 50 х 85 х 60 см

Гарантія: 12 місяців

Необхідний атрибут
З газовою плитою польського виробника з більш ніж півстолітнім досвідом Hansa FCMM582977 можливе приготування величезної кількості різноманітних страв за найкоротші терміни. Скоротіть час перебування на кухні для корисніших і цікавіших занять. Займіться дійсно корисними справами, а готувати буде Hansa.

Практична панель
Емальована варильна поверхня забезпечена чотирма газовими конфорками різними за діаметром і чавунними решітками для надійного захисту від зайвих навантажень на пальники. Матеріал виконання відрізняється невибагливістю, довговічністю і дуже простий у догляді. При очищенні чавунних решіток можна скористатися абразивними речовинами, без побоювання пошкодити покриття. Емаль, навпаки, не терпить агресивних засобів і з легкістю очищається м'якими гелевими миючими.

Зручна камера
Електрична духовка об'ємом 62 л забезпечена решітчастими напрямними, в які ідеально поміщаються аксесуари: решітка для рум'яних страв-гриль, плоске деко для запашної домашньої випічки та глибоке - для соковитих м'ясо-рибних виробів. Зберігання всіх комплектуючих можливо в спеціальному висувному ящику під духовою шафою. Камера забезпечена декількома корисними функціями, що полегшують експлуатацію. Так, режим термостата забезпечить підтримання високої температури всередині духовки та страва не охолоне, що дуже зручно, якщо гості затримуються. Функція конвекції гарантує постійну циркуляцію гарячих потоків повітря всередині камери, за рахунок чого можна готувати відразу декілька страв на різних рівнях одночасно. При цьому запах і смак кожного виробу залишаються незмінними. Контролювати процес приготування дозволяють прозорі дверцята з пари жаростійких стекол і підсвічування в духовці. Можливість встановлення таймера звільнить від необхідності постійного контролю, оскільки духова шафа просигналізує про закінчення циклу. 

Тип плити

Комбінована

Тип керування

Механічне

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А

Енергоспоживання, кВт/год

0.99

Варильна поверхня
Тип варильної поверхні

Газова

Покриття робочої поверхні

Емаль

Кількість конфорок

4

Потужність конфорок, кВт

1 / 2.85 / 1.8 / 1.8

Розмір конфорок, мм

5.3 / 9.8 / 7.3 / 7.3

Електропідпал

Так

Газ-контроль

Так

Матеріал решіток поверхні

Чавунні

Кришка варильної поверхні

Щиток

Духова шафа
Тип духовки

Електрична

Корисний об'єм, л

62

Гриль

Є

Конвекція

Є

Особливості духової шафи

Емаль легкого очищення

Фізичні характеристики
Ящик для зберігання посуду

Висувний

Розміри (Ш х В х Г), см

50 х 85 х 60

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

53.5 х 97.5 х 68

Вага, кг

39

Вага в упаковці, кг

43

Основний колір

Чорний