Код: 6578465 Комбінована плита Hansa FCMW580577

  • Артикул: 57120
  • Тип плити: Комбінована
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Корисний об'єм духовки: 62 л
  • Розмір (Ш х В х Г): 50 х 85 х 60 см

Гарантія: 12 місяців

Італійські конфорки SOMIPRESS
Газова плита Hansa обладнана поліпшеними італійськими конфорками SOMIPRESS. Створені за унікальним методом лиття під збільшеним тиском, вони забезпечать ефективну та безпечну подачу газу в процесі приготування. Завдяки точному контролю потужності полум'я ви можете бути впевнені в надійній роботі газової плити навіть з роками.

Газ-контроль поверхні
Підвищить безпечність газової плити Hansa технологія Газ-контроль. Вона буде точно контролювати полум'я, перекриваючи подачу газу у разі його загасання. Тепер ви можете не боятися протягів або пролитого молока на поверхню – Hansa запобіжить будь-якому ризику небезпечного витоку газу на кухні.

8 функцій духовки
Бажаєте готувати з комфортом на своїй кухні? Потужна духова камера в плиті Hansa підтримує різні функції для всього, що ви любите. Режими гриля, конвекції, швидкого розігріву та розморожування – усе для вашого комфорту та створення неперевершеного смаку!

Емальована поверхня
Серія елегантних плит Hansa стане доповненням кухні. Виконані в корпусі з міцної емальованої сталі, вони виглядають стильно та не складуть жодних проблем із доглядом. Якісне емалеве покриття буде стійким до впливу високих температур і пошкоджень, зберігаючи свій чудовий вигляд навіть з роками. При цьому воно не буде збирати складних забруднень, а всі плями жиру та бруд ви зможете легко прибрати за допомогою губки та рідкого миючого складу.

Міцні чавунні решітки
Чавунні складові решітки забезпечать стійке розміщення посуду збільшеного діаметру. Міцні та надійні вони не будуть деформуватися під впливом високих температур і прогинатися під великими стравами. Це виключить будь-який ризик перекидання вашого посуду, а ви зможете легко переміщати гарячі каструлі поміж конфорками. Ви також зможете мити їх у посудомийній машині, що позбавить від необхідності виснажливого очищення.

Поворотна ручка автоматичного запалювання поверхні
Забудьте про ручне розпалювання полум'я з новою серією газових плит Hansa. Оснащені функцією автоматичного розпалу, інтегрованого в конструкцію ручок, вони зроблять процес приготування максимально комфортним. Просто натисніть і проверніть ручку – і полум'я в конфорках з'явиться автоматично.

Велика конфорка потужністю 2.8 кВт
Звикли готувати одразу на всю сім’ю? Hansa оснащена збільшеною конфоркою 2.8 кВт, яка ідеально підійде для приготування великих страв у посуді збільшеного діаметра. Завдяки великій нагрівальній площі конфорки це забезпечить рівномірне приготування їжі без підгоряння.

Швидкий розігрів за 4 хвилини
Тепер не треба чекати, поки камера нагріється до потрібної температури. З функцією швидкого розігріву ви зможете вже через 4 хвилини починати приготування їжі. Задіявши всю силу функції Супергриля і потужного вентилятора, Hansa буде миттєво готова до роботи на кухні.

Скляна кришка
Елегантна скляна кришка плити гармонійно впишеться в дизайн інтер'єру. Ефективно захищаючи стіни від осідання крапель жиру та плям, вона також дозволить накривати варильну поверхню, коли використовується лише духовка. Якісне загартоване скло буде стійким до механічних пошкоджень і невибагливим у догляді.

Рельєфні напрямні
Обирайте ідеальні параметри запікання для овочів, м'яса та риби. Просто дотримуйтесь системи наочних рецептів на дверцятах плити й обирайте будь-який з рівнів запікання всередині камери. Зручні рельєфні напрямні забезпечать стійке розміщення і виймання навіть сильно перевантаженого деко.

Циркуляція гарячого повітря
Технологія посиленого 3D-нагріву буде ефективно розподіляти тепло всередині камери. Об'єднуючи роботу потужного вентилятора, верхнього та нижнього нагрівання, Hansa забезпечить бездоганні результати приготування. З технологією всебічної циркуляції повітря кожна ваша страва придбає золотисту хрустку скоринку, одночасно залишившись неймовірно ніжною і соковитою.

Клас енергоефективності А
Нова лінійка електричних плит Hansa створена з турботою про сімейний бюджет. Забезпечуючи ідеальні результати запікання страв, вони також істотно скоротять споживання електроенергії. Краще рішення для розумної витрати ресурсів і турботи про екологію.

Очищення парою
Завдяки неймовірно гладкому емалевому покриттю очищення духової камери тепер не завдасть клопоту. Просто залийте 0.5 л води в форму для запікання і проведіть 30-хвилинну процедуру нагрівання при температурі 50 °С. Делікатна обробка парою швидко розм'якшить навіть найскладніші забруднення до стану, при якому їх можна буде очистити звичайною губкою.

Розморожування
Потрібно швидко приготувати обід до приходу сім’ї? За допомогою функції делікатного розморожування тепер буде ще легше готувати будь-які страви. Просто помістіть заморожені продукти в духову камеру Hansa, і вже через декілька хвилин вони будуть готові до обсмажування і запікання.

Легкоочищувана емаль
Забудьте про будь-які клопоти з очищення духової камери з емалевим покриттям EasyClean. Його гладка непориста структура запобіжить скупченню складних забруднень і жиру, щоб ви могли легко очищати духовку без зайвих зусиль. Тепер ви не будете витрачати ваш власний час на прибирання, а зможете провести його зі своєю сім'єю, друзями та близькими.

Стабільна температура
Технологія посиленої циркуляції повітря буде підтримувати стабільну температуру приготування страв. У таких умовах навіть ніжна домашня випічка буде м'якою та ароматною, а суфле ніколи не залишиться пересушеним.

Дверцята із системою легкого очищення
Легко знімайте дверцята духової камери для зручності очищення від забруднень. Просто розведіть затискачі та зніміть її із петель, щоб було ще легше промити скло й очистити внутрішні стінки духовки.

Рецепти на дверцятах
За наочними піктограмами на дверцятах ви зможете легко обирати налаштування температури, часу та рівень для запікання кожної страви.

Стандартне освітлення
Легко контролюйте процес запікання страв завдяки яскравому підсвічуванню духової камери. Тепер вам не доведеться постійно відкривати дверцята, що запобіжить будь-яким зайвим втратам тепла.

Продуманий дизайн
Закрита верхня планка дверцята запобіжить постійному забрудненню скла. При цьому ви завжди зможете її зняти, коли прийде час для ретельнішого очищення бруду та плям.

Деко Procook
Забудьте про постійне прилипання страв з новим деко Procook, яке полегшить приготування. Завдяки особливій структурі з тисненням у вигляді стільників воно дозволить легко виймати їжу навіть після тривалого запікання.

Рівномірне випікання
З технологією посиленого 3D-нагріву ви зможете готувати як справжній шеф-кухар. Ваше тісто, м’ясо та овочі більше ніколи не залишаться пересушеними або недопеченими. Завдяки ефективній циркуляції повітря всі ваші страви будуть неперевершеними!

Висувний ящик
Використовуйте зручний висувний ящик для компактного зберігання великих каструль і пателень. Оснащений роликовими напрямними, він буде легко висуватися, навіть якщо сильно перевантажений посудом. 

Тип плити

Комбінована

Тип керування

Механічне

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А

Енергоспоживання, кВт/год

0.86

Варильна поверхня
Тип варильної поверхні

Газова

Покриття робочої поверхні

Емаль

Кількість конфорок

4

Потужність конфорок, кВт

2.8 / 1.8 / 1.8 / 1

Розмір конфорок, мм

98 / 73 / 73 / 53

Електропідпал

Так

Газ-контроль

Так

Індикатори залишкового тепла

Ні

Матеріал решіток поверхні

Чавунні

Кришка варильної поверхні

Скляна

Духова шафа
Тип духовки

Електрична

Корисний об'єм, л

62

Гриль

Є

Конвекція

Є

Особливості духової шафи

Емаль легкого очищення

Електропідпал

Таймер

Фізичні характеристики
Ящик для зберігання посуду

Висувний

Розміри (Ш х В х Г), см

50 х 85 х 60

Основний колір

Білий