Код: 6393037 Комбінована плита Hansa FCMW582109

  • Артикул: 55270
  • Тип плити: Комбінована
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Корисний об'єм духовки: 62 л
  • Розмір (Ш х В х Г): 50 х 85 х 60 см

Гарантія: 12 місяців

Італійські конфорки SOMIPRESS
Сучасна варильна поверхня обладнана високоякісними конфорками SOMIPRESS. Створені в процесі лиття алюмінію під тиском, міцні розсікачі гарантують стабільну підтримку полум'я. Це забезпечить швидке приготування ваших страв. Вони відповідають італійським стандартам якості, гарантуючи максимальну безпеку та довговічність роботи HANSA.

Система «газ-контроль»
Створена з максимальною увагою, варильна поверхня забезпечить виняткову безпеку експлуатації. Система «газ-контроль» буде автоматично припиняти подачу газу при згасанні полум'я за допомогою спеціального клапана, запобігши виникненню пожежі на кухні.

8 функцій духової шафи
HANSA забезпечить абсолютну зручність приготування страв. Завдяки набору з 8 функцій ви зможете прискорити розігрів гарніру, розморозити м'ясо або запекти апетитні крильця до золотистої скоринки.

Практична поверхня
Виконана з емалі, варильна поверхня відрізняється високою зносостійкістю. Стильна HANSA відмінно впишеться в сучасний інтер'єр кухні. Крім того, практичне покриття позбавить від стомлюючого очищення плити від забруднень. Ви зможете легко видалити залишки їжі та жирні плями одним легким рухом губки.

Надійні решітки
Виняткову безпеку розташування посуду на плиті забезпечать міцні чавунні решітки. Їх унікальна конструкція гарантує стійкість ваших страв, виключаючи ризик випадкового їх зміщення. Міцні та довговічні решітки не будуть деформуватися і витримають вплив надвисоких температур.

Поворотний механізм розпалювання полум'я
Вбудований в конструкцію ручок HANSA поворотний механізм автопідпалювання буде автоматично створювати полум'я від одного легкого натискання. Забудьте про сірники та запальничку. Тепер процес приготування страв буде зручним і безпечним.

CoolDoor3
Дверцята духовки виконані з потрійного скла. Жаростійкий матеріал виключить випадкові опіки від дотиків під час роботи HANSA. Внутрішнє скло буде відбивати та зберігати тепло всередині камери. У той час як зовнішній шар покриття залишиться холодним.

Світлодіодний екран і програматор 
Оцініть усі переваги сучасної HANSA. Завдяки класичним поворотним регуляторам і LED-дисплею ви зможете повністю контролювати процес приготування. Тепер ваша страва не пригорить, навіть якщо ви забули про неї. Просто встановіть час, коли духовка повинна закінчити роботу та сміливо займайтеся домашніми турботами. Технологічна HANSA завершить приготування точно в зазначений термін, повідомивши про це звуковим сигналом.

Парове очищення
Забудьте про всі складнощі видалення залишків їжі та жирних плям з духової шафи. Просто поставте форму для запікання, заповнену водою, у духовку на 30 хвилин з температурою 50˚С. Пара, що утворилася допоможе розм'якшити забруднення і зробити чистою внутрішню поверхню Hansa одним легким рухом губки. Насолоджуйтесь чудовим виглядом духовки, немов у перший день після покупки.

Збільшена конфорка 2,8 кВт
Тепер ви зможете приготувати перші страви, гарнір і м'ясо одразу на всю сім'ю. Велика потужна конфорка буде рівномірно нагрівати посуд, завдяки чому ваші кулінарні шедеври будуть готові в рази швидше.

Прискорений розігрів за 4 хвилини
Економте час, використовуючи попередній нагрів духовки. Автоматичний режим створить оптимальні температурні умови в камері всього за 4 хвилини! Об'єднуючи кільцевий і нижній нагрівач із сучасною системою вентиляції, HANSA задіє всю потужність для прискорення розігріву.

Рельєфні напрямні
Духова шафа Hansa має рельєфні направляючі. Вони гарантують надійну фіксацію посуду. Сміливо виймайте готові страви, не боячись обпектися або випадково їх перекинути.

Металева кришка
Додатковий комфорт під час готування подарує спеціальна металева кришка варильної поверхні. Вона запобіжить появі жирних плям на стіні, зберігши ідеальну чистоту на вашій кухні. Виконана зі зносостійкого матеріалу, вона відрізняється надійністю і довговічністю. Вільно розміщуйте на ній готові страви, не боячись її пошкодити.

Клас енергоефективності А
Створена з турботою про навколишнє середовище, сучасна HANSA буде економно споживати електроенергію, залишаючись безкомпромісно потужною.

Рівномірна циркуляція повітря
Технологічна HANSA буде підтримувати оптимальний розподіл тепла всередині камери. Об'єднуючи роботу двох нагрівачів з ефективним обдувом вентилятора, вона забезпечить ідеальні температурні умови та рівномірне випікання. Усебічна циркуляція гарячого повітря створить хрустку скоринку вашим стравам, зберігши їх ніжний смак.

Швидке розморожування
Немає часу на розморожування м'яса та овочів? Тепер ви зможете приготувати страви ще швидше. Нова духовка HANSA скоротить час очікування і забезпечить делікатне відтавання продуктів. Просто помістіть заготовки в камеру й активуйте функцію «Розморожування».

Легкий догляд
Поверхня духовки покрита спеціальною емаллю EasyClean. Завдяки безпористій структурі вона не буде накопичувати жир та інші забруднення. Видаляйте будь-які плями одним легким рухом губки.

Ідеальна випічка
Завдяки підтримці стабільної температури духовка забезпечить рівномірне пропікання ваших пирогів і капкейків. Дивуйте рідних чудовою випічкою і десертами!

Абсолютний комфорт очищення
Полегшить видалення забруднень з духової шафи знімна конструкція дверцят. Вони легко знімаються завдяки спеціальним петлям, забезпечуючи максимальну зручність догляду.

Деко Procook
Забудьте про пригорання страв! Легке виймання їжі після запікання стало можливим завдяки спеціальній структурі дека Procook у вигляді стільників. Надійне та практичне воно не деформується із часом і витримає будь-які навантаження.

Практичність і комфорт
Використовуйте зручний висувний ящик для компактного зберігання великих каструль і сковорідок. Завдяки роликовими напрямними він буде легко висуватися, навіть якщо сильно перевантажений посудом.

Рецепти під рукою
Кулінарні підказки на внутрішній стороні дверцят духовки зроблять приготування ще легшим. Необхідні параметри температури та часу ваших улюблених страв, а також рекомендації з використання решітки або деко завжди будуть під рукою.

Повний огляд
Обладнана стандартним підсвічуванням, HANSA дозволить контролювати приготування без необхідності зупиняти програму та порушувати температурний режим усередині камери.

Продумана конструкція
Спеціальна закрита конструкція верхньої дверної планки запобігатиме потраплянню пилу всередину камери. При цьому вона легко знімається, забезпечуючи максимальну зручність очищення. 

Тип плити

Комбінована

Тип керування

Механічне

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А

Енергоспоживання, кВт/год

0.86

Варильна поверхня
Тип варильної поверхні

Газова

Покриття робочої поверхні

Емаль

Кількість конфорок

4

Потужність конфорок, кВт

2.8 / 1.8 / 1.8 / 1

Розмір конфорок, мм

98 / 73 / 73 / 53

Електропідпал

Так

Газ-контроль

Так

Індикатори залишкового тепла

Ні

Матеріал решіток поверхні

Чавунні

Кришка варильної поверхні

Металева

Духова шафа
Тип духовки

Електрична

Корисний об'єм, л

62

Гриль

Є

Конвекція

Є

Особливості духової шафи

Таймер

Фізичні характеристики
Ящик для зберігання посуду

Висувний

Розміри (Ш х В х Г), см

50 х 85 х 60

Основний колір

Білий