Код: 6614988 Комбінована плита Hansa FCMX59229

  • Артикул: 54545
  • Тип плити: Комбінована
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Корисний об'єм духовки: 65 л
  • Розмір (Ш х В х Г): 50 х 85 х 60 см

Гарантія: 12 місяців

COOLDOOR3
Завдяки тепловідбивному склу з внутрішньої сторони дверцят, а також їх потрійному склінню, ми домоглися значного зниження температури їх зовнішньої поверхні. Передня частина духової шафи залишається холодною і отже безпечнішою.

Очищення парою
Завдяки надгладкій структурі емальованого покриття догляд здійснюється швидко, просто і ефективно. Досить налити 0,5 л води на деко, поставити його в духовку, встановити температуру на 50 °C, звичайний режим, і час на 30 хвилин, або налити води й активувати на дисплеї функцію «Clean» (Очищення). Після того, як пара оживить і розм'якшить забруднені місця на стінках духової шафи, їх можна витерти вологою ганчіркою або губкою, і поверхня стане блискучою і чистою.

Швидкий розігрів (4 хв)
Ви можете використовувати цю функцію для досягнення потрібної температури за найкоротший час. Духова шафа нагрівається до температури 150 °C за 4 хвилини, що на 20% швидше стандартного часу нагріву. Тепер ви можете зосередитися на приготуванні їжі замість того, щоб чекати, коли духова шафа нагріється до потрібної температури. Розігрівання їжі тепер стало так само швидшим і простішим.

А клас енергоспоживання
Hansa піклується про навколишнє середовище, застосовуючи поряд з новітніми технологіями екологічні рішення. Тому всі кухні, духові шафи та плити мають клас енергоспоживання А. Найвищий клас енергоспоживання А гарантує найнижчі рахунки за електрику.

Міцні чавунні решітки
Чавунні решітки довговічніші та міцніші і їх дуже легко утримувати в чистоті, що гарантує просте та безпечне використання.

Рівномірне запікання
Покращена внутрішня геометрія духової шафи забезпечує рівномірну температуру всередині, навіть для випічки великої партії на трьох рівнях. Будьте впевнені, усе буде просмажене з усіх боків.

Легко очищувана емаль
Це рішення зберігає внутрішню частину чистою, а також забезпечує простоту у використанні, так як за гладкими поверхнями легше доглядати. Ми використовуємо легко очищувану емаль в якості стандартної в усіх наших духових шафах.

Хромовані напрямні
Напрямні з нержавіючої сталі забезпечують надійне положення дека в духовій шафі та легкість його переміщення, коли необхідно щось на нього покласти або з нього прибрати. Напрямні можна знімати та мити в посудомийній машині.

Розморожування
Ця спеціальна функція ідеально підходить для розморожування таких страв, як м'ясо, риба, хліб і печиво. Завжди у вашому розпорядженні.

Скляна кришка
Спеціально розроблена захисна скляна кришка забезпечує безпеку та комфорт під час експлуатації.

Рецепти на дверцятах
Рецепти на внутрішній стороні дверцят духовки - це практична інструкція, яка завжди у вас під рукою. Це інформація про страву, температуру, спосіб, і час її приготування.

Висувний ящик для посуду на роликових напрямних
Розташований під духовою шафою ящик має ролики, завдяки чому його легко висувати. Це ідеальне місце для зберігання посуду, каструль або сковорідок.

10 функцій духової шафи
Верхній і нижній нагрівач + вентилятор; гриль; верхній нагрівач + гриль (супергриль); розморожування; нижній нагрівач; швидкий розігрів; гаряче повітря + нижній нагрівач (для піци); гаряче повітря; верхній нагрівач + гриль + вентилятор; верхній нагрівач + нижній нагрівач (стандартний).

Електронний програматор ТА
Завдяки йому, ми готуємо тоді, коли нам хочеться, а не тоді, коли нам це дозволяє час. Ми вільно можемо програмувати час увімкнення і час нагрівання духової шафи. Три кнопки управління забезпечують зручне обслуговування програматора.

Поворотна ручка автоматичного запалювання
Поворотна ручка запалювання - дуже зручне рішення. Просто натисніть на ручку та поверніть її, щоб почати готувати. Вогонь запалає автоматично.

Стандартне підсвічування
Підсвічування духової шафи, що розташоване на задній стінці камери, дозволяє чітко розглянути страви, що готуються.

Деко для випічки procook
Гексагональна структура дека procook, розроблена компанією Hansa, - це сучасне рішення для приготування здоровішої і смачнішої їжі. Цього вдалося досягти за допомогою спеціальних поглиблень у формі стільників. Крім того, використовується антипригарна емаль. Завдяки такому рішенню, шматочки м'яса не прилипають до поверхні, або готуються у власному соку під час смаження. Технологія procook - ще одне зручне та здорове рішення, яке ми пропонуємо.

Тип плити

Комбінована

Тип керування

Механічне

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А

Варильна поверхня
Тип варильної поверхні

Газова

Покриття робочої поверхні

Емаль

Кількість конфорок

4

Електропідпал

Так

Газ-контроль

Так

Матеріал решіток поверхні

Чавунні

Кришка варильної поверхні

Скляна

Духова шафа
Тип духовки

Електрична

Корисний об'єм, л

65

Гриль

Є

Конвекція

Є

Фізичні характеристики
Ящик для зберігання посуду

Висувний

Розміри (Ш х В х Г), см

50 х 85 х 60

Вага, кг

41

Основний колір

Нержавіюча сталь